Veikkausvihje

Suomen Naisleijonat taistelevat lauantaina MM-kotikisojen välierässä Kanadaa vastaan. Kanada on tottakai selvä suosikki, mutta kertoimet ovat jo liiankin selvästi kallellaan vaahteran suuntaan. Suomi +3 on mahtava pelikohde Nopeampi.comin kovalla kertoimella 1.75. Tässä pelimuodossa tasan kolmen maalin tappiolla panos palautuu.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kuorruttavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Suomi selvitti tähän asti tärkeimmän ottelunsa varsin kunniakkaasti, kun Tshekki kaatui puolivälierässä 3-1. Tulostakin tärkeämpää oli naarasleijonien peli-ilme, joka alkua lukuunottamatta oli mainio. Edellisestä Kanada-tappiosta oli varsinkin alakerran pelaamiseen otettu aivan uutta otetta, joskin totuuden nimissä täytyy muistaa ettei Tshekki samalla höyryllä kyennyt Suomen alakertaa painostamaan. Yhtä kaikki, naisleijonien puolivälierä oli lupaa ja antaa varmasti rutkasti uskoa myös lauantaille.

Joukkueet kohtasivat jo alkusarjassa ja tuolloin Kanada oli lopulta selvästi parempi 6-1. Välierässä tuskin vastaavia numeroita nähdään, ainakin mikäli Suomi pystyy jatkamaan nousujohteisia esityksiään. Alkusarjan pelissä Suomi oli pahasti perässä varsinkin kamppailupelaamisessa ja myös tietty hermostuneisuus näkyi otteista parempaa vastustajaa vastaan. Eiköhän puolivälierän voitto ja kotikaukalo kuitenkin auta lauantaina näitä esteitä ylittämään. Pasi Mustonen oli myös ruuvannut varsinkin joukkueen avauspeliä parempaan suuntaan Tshekkiä vastaan ja sama jatkuu varmuudella myös lauantaina.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
12.00
9.00
1.16
Bet365 bonus
14.00
8.50
1.13
14.00
8.50
1.13
14.00
8.50
1.13

Kanadan murskavoitto alkusarjassa näkyy mielestämme kertoimissa jo turhankin kovasti. Kanada on toki turnauksen suosikki yhdessä USA:n kanssa, mutta Suomella on kaikki eväät heittää kapuloita rattaisiin. Suomi pelasi hyvän ottelun Tshekkiä vastaan ja siitä on hyvä jatkaa myös Kanadan kimppuun. Nähtäväksi jää, riittääkö parantunut suoritus voittoon asti, mutta mitään murskajaisia tuskin nähdään. Peleihin nostetaan siis Nopeampi.comin kärkikerroin 1.75 Suomen kolmen maalin tasoitukselle.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments