Veikkausvihje

Lauantain jalkapallo-otteluiden mielenkiintoisin kohde vedonlyöntimielessä löytyy Valioliigan puolelta. Heikkovireinen Man Utd saa vastaansa Old Traffordille West Hamin, eikä tämäkään ottelu ole punaisille helppo. Hammersin +1.5 saa NordicBetillä kerrointa 1.80, mikä kuuluu ehdottomasti viikonlopun peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Manchester United on hävinnyt neljä edellisestä ottelustaan ja paikka Valioliigan neljän parhaan joukossa alkaa uhkaavasti liueta käsistä. Tilanne ei sinänsä ole odottamaton, sillä joukkue keräsi pelitapahtumiin nähden turhan paljon pinnoja kuuman jaksonsa aikana ja nyt tilanne tasoittuu. Todellinen taso on jossain näiden kahden ääripään välissä, mutta juuri nyt Old Traffordilla ei näytä hyvältä. Manageri Ole Gunnar Solskjaer tehneekin muutoksia lauantain tärkeään kotiotteluun.

Ei West Hamkaan ole erityisen hulppeassa iskussa ollut viime aikoina. Hammers voitti aiemmin kaudella ManU:n kotonaan ja tuosta ottelusta on varmasti helppo ammentaa itseluottamusta myös vierasmatsiin. Matkapelit eivät ole Hammersille olleet helppoja, Manuel Pellegrinin miehistölle erityisesti maalinteko on ollut todella vaikeaa vierasotteluissa. Kaikki tämä on kuitenkin korkojen kera sisällä myös tämän ottelun kertoimissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.11
-
1.80
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.09
-
1.78

ManU lähtee selvänä suosikkina otteluun, mutta kyllä West Ham omaa kaikki avaimet horjuttaa nykykuntoista Unitedia. Pellegrinillä on pitkästä aikaa myös pelivaraa kokoonpanon suhteen, kun suurin loukkaantumissuma on hellittänyt. Mielenkiintoisin pelaaja vieraiden kannalta on juuri Man Unitediin huhuttu nuori Declan Rice, joka on kerennyt ihastuttaa seurajoukkueen lisäksi jo myös maajoukkueen keskikentällä.

ManU on siis suosikki, muttei West Ham tätä matsia kovin usein yli maalin erolla häviä. Hammers +1.5 siis peleihin NordicBetin kovalla kertoimella 1.80.


Comments