Veikkausvihje

New York Islanders vei avausottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan lopulta jatkoajan jälkeen. Isles on loistokohde myös toiseen kotiotteluunsa, Gutsin kärkikerroin 2.80 on tarjousten eliittiä.

Ei vielä tiliä? Guts tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen vedon riskittä 50€ asti! Klikkaa etusi talteen alta.

New York Islandersin ja Pittsburgh Penguinsin ottelusarjan avausmatsi oli erinomainen jääkiekko-ottelu ja odotukset koko sarjan osalta nousivat kerralla korkealle. Tunteet olivat pinnassa pitkin ottelua ja kuuma tunnelma jatkuu takuuvarmasti tässä toisessakin kamppailussa legendaarisessa Nassau Coliseumissa. Islanders näytti heti kättelyssä, että hienon runkosarjan jälkeen se lähtee tosissaan hakemaan pitkää kevättä myös pudutospeleissä.

Islesin puolustus oli runkosarjassa koko NHL:n tiiveintä, mutta pudotuspelien debyytissä isoimpaan roolin nousi yllättäen hyökkäyskalusto. Mathew Barzal ratkaisi lopulta ottelun jatkoilla ja muutenkin Islesin harvat isot pyssyt olivat erittäin terävinä läpi matsin. Toisaalta myös tulivoimainen Penguins pääsi normaalia enemmän mellastamaan Islandersin alueella, tässä isännillä on vielä paljon parannettaa sarjan mittaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.80
3.90
2.30
2.75
4.00
2.28
2.75
4.00
2.31
bethard etusivun logo
2.75
3.95
2.25
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.68
3.70
2.23

Islanders antoi loistavasta maalivahtitandemistaan avausmatsissa startin Robin Lehnerille. Ruotsalaiskassari oli ihan hyvä, mutta parannettaavakin jäi. Tosin suurin parannus tarvitaan ylipäänsä viisikkopuolustamiseen, avauspelin kaltaista mylläystä ei Isles voi antaa jatkossa. Toisaalta avauspelin jännitys ja tuntuman haku on nyt takana ja Islandersilla on kaikki saumat parantaa toiseen otteluun entisestään.

Penguins yski pahasti jo runkosarjassa, eikä tilanne näytä oleellisesti parantuneen pudotuspeleihin. Joukkueen puolustaminen on varsin vajaata ja tulivoimainen hyökkäyskään ei saa tehoja irti jotta joukkue pärjäisi maalintekokilpailuissa. Voikin olla, että Penguinsin kausi jää odotuksiin nähden yllättävän lyhyeksi. Mielestämme Islanders on niukka suosikki myös toiseen otteluun, Gutsin kärkikerroin 2.80 isännille maistuukin mukavasti yön kierrokselle.


Comments