Veikkausvihje

Liverpool isännöi sunnuntaina Chelseaa ottelussa, josta voi tulla isännille yllättävänkin hankala. Chelsea on huippuiskussa ja saattaa hyvinkin napata vähintään yhden pinnan viikolla urakoinutta Poolia vastaan. Tasapeli tai vierasvoitto maksaa Coolbetilla 2.35-kertaisesti ja tämä on erinomainen haku sunnuntain huippumatsiin.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Valioliigan mestaruustaisto tiivistyy viikonloppuna. Manchester Cityllä on pieni etu ja Liverpool tarvitsisi ehdottomasti voiton Chelseaa vastaan. Ottelusta voi kuitenkin tulla jopa ratkaisevan hankala Jürgen Kloppin miehistölle. Chelsea on löytänyt kovan vireen juuri oikeaan aikaan ja tarjoaa Poolille kovan haasteen.

Molemmat joukkueet pelasivat cup-kilpailuja viikolla, Liverpool Mestarien liigaa ja Chelsea Eurooppa-liigaa. Vieraille ison edun tuo se, että Maurizio Sarri peluutti Slavia Prahaa vastaan lähes täysin kakkosmiehistöään. Nyt siniset pääsevätkin jälleen levänneellä ykkösmiehistöllään Poolin kimppuun. Kloppilla ei moiseen luksukseen ollut Portoa vastaan varaa, joten rasitus on Liverpoolin avainpelaajilla melkoinen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.67
4.10
5.35
1.67
4.20
5.40
1.67
4.10
5.50
bethard etusivun logo
1.71
4.10
5.05

Chelsea on parantanut valtavasti alkuvuoden montustaan ja on matkalla neljän joukkoon Valioliigassa. Sisäiset erimielisyydetkin näyttää olevan haudattu ainakin kauden loppuun asti, joten kentällä on viime otteluissa nähty hyvähenkinen ja taisteleva joukkue. Chelsea on myös käytännössä täysin terve, kun ainoastaan Ethan Ampadu kärsii pikkuvammasta.

Ottelussa on kaikki klassisen ansan ainekset Liverpoolille. Pool on markkinoilla asetettu valtavaksi lähes 60% suosikiksi, mikä on meidän mielestämme aivan liikaa. Chelsea on sarjan kovakuntoisimpia joukkueita, eikä millään voi olla vieraissa näin suuri altavastaaja. Vierailla on myös suuri tarve lisäpisteille taistelussa top-4 sijoituksesta, joten motivaationkaan kanssa ei tule ongelmia. Haetaan pientä yllätystä Coolbetin erinomaisella kertoimella 2.35 vieraiden vähintään tasurille.


Comments