Veikkausvihje

Washington Capitals ja Carolina Hurricanes pelaavat ottelusarjan toisen osan lauantain prime timessa. Hurricanes näytti jo avauspelissä, ettei se todellakaan ole mikään vastaantulija sarjassa. Pienellä onnella ‘Canes taistelee joka ottelusta voitosta, joten Mobilebetin kova kerroin 2.35 ottelun lopullisesta voittajasta kelpaa mainiosti peleihin toisen matsin osalta.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Washington Capitals vei avausmatsin nimiinsä lukemin 4-2. Ottelu oli kuitenkin erittäin tasainen ja pelillisesti Capitals oli monin paikoin pahoissa vaikeuksissa. Carolina Hurricanes painoi päälle kuin yleinen syyttäjä ja samaa on tiedossa myös lauantaina. Capitalsin kannalta voiton lisäksi avausmatsin parasta antia oli joukkueen suurien tähtien Alex Ovechkinin ja Nicklas Bäckströmin onnistuminen maalinteossa. Puolustaja John Carlson syötti kolme isäntien maaleista.

Tappiosta huolimatta Hurricanes pääsi avausottelussa yllättävän helpolla. Capitals ei pystynyt mylläämään pitkiä hyökkäyksiä vieraiden päädyssä juuri lainkaan, mutta yksilötaito riitti voittoon siitä huolimatta. Sarjasta voi tätä menoa kuitenkin tulla yllättävänkin hankala Capsille. Valmentaja Todd Reirden olikin ottelun jälkeen aivan aiheesta huolissaan vajavaisesta hyökkäyspelistä ja toisaalta Hurricanesin jämäkästä oman alueen pelaamisesta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.63
-
2.34
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.63
-
2.34
1.65
-
2.28

Hurricanesia ei ole pudotuspeleissä nähty liki vuosikymmeneen, mutta siitä ei avausmatsissa ollut viitteitä. Joukkue vei yllättävän vahvasti peliä vieraissakin ja paremmalla viimeistelyllä avausvoitto oltaisiin hyvinkin voitu kirjata vieraille. Kun myös maalivahti Petr Mrazek näyttää tätä nykyä mitat täyttävältä ykkösvahdilta, Canesilla on saumat yllätyksiin ainakin yksittäisissä otteluissa.

Capitals on tottakai myös toisen ottelun suosikki, mutta mielestämme se on jo aivan liian suuri sellainen. Hurricanes haastaa uskottavasti ja voi hyvinkin napata sarjassa myös vierasvoittoja. Mobilebetin huima kerroin 2.35 ottelun lopullisesta voittajasta on hieno pelikohde lauantain prime timeen.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments