Veikkausvihje

HIFK ja Kärpät kohtaavat maanantaina Helsingissä välieräsarjan kuudennessa ottelussa. Tarkkaa ja intensiivistä kiekkoa on jälleen luvassa, maaleja tuskin tässäkään matsissa montaa nähdään. Jatketaan siis alle 4.5 maalin kyydissä, parhaan kertoimen 1.73 tarjoilee 888sport.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Ottelusarjan kaikki osat ovat tähän asti päättyneet kotivoittoihin, joten kotietu on ollut valttia. Viimeksi perjantaina Raksilassa Kärpät vei lopulta jatkoille menneen ottelun äärimmäisen tiukasti 2-1. Viides välierä jatkoi samaa kaavaa kuin aiemmatkin, tasokasta ja erittäin vauhdikasta lätkää on ollut tarjolla koko sarjan ajan. HIFK on jo osoittanut, että se pystyy haastamaan täysin Kärpät, eikä seitsemäs ottelukaan mikään suuri ihme olisi.

Molemmat joukkueet ovat sarjan mittaan puolustaneet erinomaisesti. Tasamiehistöillä pelattaessa maalipaikkoja ei juuri siunaannu kumpaankaan päähän, joten erikoistilanteet nousevat suureen arvoon. Perjantaina kaikki kolme maalia syntyivät erikoistilanteista ja samanlaista säveltä on suurella todennäköisyydellä tiedossa myös jatkossa. Kun tiiviin puolustuksen takana seisovat kaksi erinomaisesti pelaavaa maalivahtia, Kärppien Veini Vehviläinen ja HIFK:n Atte Engren, maalien tekeminen on todella vaikeaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.06
-
1.71
2.10
-
1.70

Houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvät jälleen matalista maalimääristä. Sarjassa on tähän asti tehty vain reilut kolme ja puoli maalia per ottelu, eikä panosten kasvaessa ja ratkaisujen lähestyessä maaliodottama ainakaan kohoa. Yksittäin pomppu tai yksilösuoritus saattaa hyvinkin jälleen riittää koko ottelun voittoon.

888sport tarjoaa alle 4.5 maalille varsin mukavaa kerrointa 1.73 ja eiköhän paine ole pikemminkin kertoimen laskuun. Suosittelemmekin ottamaan tarjouksen talteen niin kauan kuin se on voimassa.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments