Veikkausvihje

Naisten MM-jääkiekossa on vuorossa sunnuntain mitaliottelut. Suomi pelaa riemastuttavasti kullasta loppuottelussa USA:a vastaan. Suomi on ilahduttavasti jäänyt jälleen myös turhan suureksi altavastaajaksi kertoimissa, joten pääsemme pelaamaan Naisleijonia kovilla kertoimilla. Paras vaihtoehto on NordicBetin kova kerroin 2.07 kahden ja puolin maalin tasoitukselle, arviomme tälle kohteelle on selvästi yli 50%.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue teki jo lauantaina historiaa kaatamalla kivikovan Kanadan. Naisleijonat selvittivät voitolla tiensä MM-finaaliin ensimmäistä kertaa suomalaisen naisjääkiekon historiassa. Myös USA on todella vahva joukkue ja etukäteen Suomea edellä, mutta lauantai osoitti että Naisleijonat ovat nykyisellään kykeneviä haastamaan tasapäisesti myös lajin mahtimaat.

USA-ottelu oli Suomelta selvästi paras esitys tähän asti. Matsi oli selvää jatkumoa puolivälierien Tshekki-ottelun kahdesta viimeisestä erästä, jossa Suomi pelasi mainiota lätkää. Yllättävintä lauantain pelissä oli, että Kanada ei lopulta ollut edes liikkeessä kovin paljon edellä. Taktisesti Suomi jatkoi siitä mihin Tshekki-matsin lopetti ja samaa on tiedossa myös finaalissa. Kun Suomi näyttää nyt pärjäävän myös vauhtikiekossa lajin suurilla, mahdollisuudet ovat olemassa myös finaalissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.18
7.95
9.95
1.18
7.60
10.20
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.16
7.00
9.50
1.18
7.60
10.20

Joukkueet kohtasivat kisojen avausottelussa. Tuolloin Suomi pelasi kaksi erää hyvin, mutta USA tuli lopussa rinnalle ja meni myös vauhdilla ohi. Ottelu kuitenkin näytti, ettei tasoero ole aiempien vuosien luokkaa. Kanada-voitto antaa myös varmasti rutkasti uskoa siihen, että myös toinen lajin suurista voidaan kaataa.

USA on ottelun suosikki, mutta mielestämme markkinoilla jenkit ovat keränneet jo aivan liikaa suosiota. Jos Suomi jatkaa nähdyllä tasolla, sillä on kaikki saumat ainakin pitää matsi tasaisena pitkään. Kahden ja puolen maalin tasoitus antaa lunastuksen vielä kahden maalin tappiollakin ja tälle emme saa mitenkään pyöriteltyä alle 50% arviota. NordicBetin kärkikerroin 2.07 kannattaa ottaa talteen välittömästi, emme yllättyisi jos kerroin päivän mittaan laskisi.


Comments