Veikkausvihje

Barcelona ja Manchester United ratkaisevat Mestarien liigan otteluparin voittajan tiistaina Camp Noulla. Barcalla on selvä etu avausosan 1-0 voitolla ja kotonaan se on lähes pysäyttämätön. ManU:n on pakko hakea ratkaisuja, mikä avaa Barcalle entistä enemmän saumoja. Isäntien vähintään kahden maalin voitto on erittäin houkutteleva kohde NordicBetin kovalla kertoimella 2.07.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Barcelona taisi tosiasiallisesti ratkaista parin jo edellisottelun vierasvoitolla. Kotonaan Blaugrana on ollut pitelemätön, edellinen kotitappio on marraskuulta ja tätä tilastoa on Man Utd murtaa. Varsinkin kun Red Devils on menettänyt lähes täysin otteensa viime viikkoina.

Man Utd käänsi vielä toivottomamman tilanteen voitokseen edelliskierroksella PSG:tä vastaan. Nyt samanlaiseen ihmeeseen on kuitenkin vaikea uskoa. United oli lauantaina erittäin onnekas voittaessaan lopulta West Hamin, mikä kertoo paljon joukkueen nykytilasta. Ole Gunnar Solskjaerin satumainen alku United peräsimessä on hyvin nopeasti pitkän jatkosopimuksen jälkeen kääntynyt vahvasti arkirealismin puolelle. Managerilla on pieniä huolia myös kokoonpanon suhteen, sillä Luke Shaw on pelikiellossa ja Alexis Sanchez tuskin ainakaan avauksen kunnossa. Myös Nemanja Matic kärsii pikkuvaivoista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.07
-
1.83
bethard etusivun logo
2.05
-
1.88
1.97
-
1.87

Barcelonan tilanne on myös kokoonpanon suhteen paljon parempi. Ainoastaan Rafinha jatkaa sivussa. Ousmane Dembele teki paluun kentälle viikonloppuna ja saattaa saada vastuuta myös tiistaina. Avauspelissä Barca oli paikoin vaikeuksissa keskikentällä, joten ei olisi isokaan ihme mikäli Ernesto Valverde hieman muuttaisi kokoonpanoaan ratkaisevaan otteluun.

Barcelona ei ole edelliseen yhdeksään otteluun kokenut tappiota Mestarien liigassa, eikä sitä viime otteluiden perusteella tapahdu myöskään tiistaina. United on varjo siitä joukkueesta, joka kohahdutti kevättalvella. Vieraiden on kuitenkin pakko hakea aktiivisesti ratkaisuja, mikä sataa suoraan Barcan laariin. Meidän papereissamme vähintään kahden maalin kotivoitto on tästä lähtötilanteesta karvan yli 50% kohde, joten NordicBetin kärkikerroin 2.07 otetaan välittömästi talteen.


Comments