Veikkausvihje

Juventus ja Ajax ratkovat Mestarien liigan jatkopaikan tiistaina Torinossa. Juve on suosikki, mutta Ajax on jo näyttänyt ettei se helpolla taivu. Avausosan 1-1 tietää sitä, että maaleja tullaan tarvitsemaan jatkopaikkaan molemmin puolin. Paras pelivalinta on yli 2.5 maalia Coolbetin hienolla kertoimella 1.84.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Juventus lähtee selvänä suosikkina ratkaisevaan toiseen osaotteluun kotikentälleen. Avausosan 1-1 tasuri tiesi sitä, että Juvella on vierasmaalin lisäksi myös selkeä kotietu puolellaan. Vaikka Vanha Rouva on tilastojen valossa ollut kotonaan kivikova, ihan viime aikoina otteet eivät ole kuitenkaan vakuuttaneet. Ajax onnistui yllättämään jo Real Madridin vieraskentällä, joten myös vieraiden leirissä uskoa yllätykseen varmasti riittää.

Ajaxille avausosan tasuri ei ollut mikään lopullinen katastrofi, mutta paremmalla viimeistelyllä joukkue olisi voinut hyvinkin saada ottelusta myös paljon enemmän. Toisaalta vierasmatsiin joukkueella on myös kaksi selkeää huolenaihetta. Nicolás Tagliaficon pelikielto ja Frenkie De Jongin varsin todennäköinen poissaolo loukkaantumisen vuoksi nostavat paljon kysymysmerkkejä varsinkin joukkueen pelaamisesta alaspäin. Erityisesti Tagliaficon tontille vasemmalle ei oikein korvaajia ole.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.67
3.90
5.40
1.71
3.85
5.40
1.71
3.95
5.35

Juventus antoi viikonloppuna Cristiano Ronaldolle huilia ennen ratkaisevaa toista osaa. Viisi maalia tälläkin sesongilla iskenyt CR7 voi hyvin olla se sytyttäjä, jota hieman aneemisesti viime aikoina esiintynyt Juve tähän kohtaan tarvii. Alakerrasta sivussa jatkanee Giorgio Chiellini, mikä tuo pientä huolta isännille. Daniele Rugani ei ole läheskään saman tasoinen toppari.

Erittäin mielenkiintoinen taisto jatkopaikasta on luvassa. Ainoa varma asia on, että maaleja on molempien haettava vaikkakin Juvelle teoriassa myös 0-0 piisaa. Ajax on kuitenkin osoittanut olevansa vaarallinen joukkue, joten mitään shakkimatsia Juvella ei ole varaa lähteä pelaamaan. Yli 2.5 maalia on hieno pelivalinta Coolbetin kärkikertoimella 1.84.


Comments