Veikkausvihje

Watford isännöi Arsenalia maanantain Valioliiga-ottelussa. Hornets on kovassa lyönnissä kun taas Gunnersille vierasmatsit ovat täyttä tuskaa. Lähes kerran kolmesta osuva kotivoitto nostetaan peleihin muikealla kertoimella 3.30, jonka tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Watford on pienen alhon jälkeen palannut loistavalle tasolle kauden tärkeimmillä hetkillä. Hornets tiputti FA Cupin välierissä Wolverhampton ja eteni näin koko kilpailun finaaliin. Muutenkin Javi Gracian miehistö on suoriutunut viime ajat erinomaisesti ja varsinkin kotona Vicarage Roadilla joukkue on ollut mainio. Neljä edellistä kotimatsia ovat päättyneet voittoihin, eikä putken jatkaminen maanantaina ole lainkaan mahdoton ajatus.

Myös Arsenalin viime viikko sujui mukavissa merkeissä, kun Napoli kaatui kotikentällä 2-0 Eurooppa-liigan avausosassa. Vierasottelut ovat kuitenkin olleet täyttä tervenjuontia ja nytkin Unai Emery on vaikean paikan edessä. Kun vielä puolustuslinjasta on isoja poissaoloja ja Eurooppa-liiga tuo oman rasituksensa, kokoonpano ei tule olemaan lähelläkään optimia. Vieraat joutunevat lähtemään selvästi normaalia varovaisemmalla miehityksellä erittäin pallollista Watfordia vastaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.30
3.70
2.20
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
3.28
3.70
2.18
3.25
3.75
2.22
3.20
3.70
2.18

Myös isännillä on omat huolensa loukkaantumisten kanssa, mutta Gracialla tilanne on silti helpompi. FA Cupin sankari Gerard Deulofeu on yksi pelaajista, joka on kärsinyt pikkuvammoista. Me uskomme kuitenkin hyökkääjän olevan jopa avauskokoonpanon kunnossa maanantaina.

Mielestämme Arsenal on näistä lähtökohdista saatu aivan liian isoksi suosikiksi vaikeaan vierasotteluun. Gunners ei ole koko kautena pitänyt maaliaan puhtaana vierasmatsissa ja huippuvireistä Watfordia vastaan se on vaikeaa myös tänään. Hornets pelaa tällä hetkellä niin kovalla tasolla, että kotivoittokaan ei yllättäisi. ComeOn! tarjoaa Watfordille hienoa kerrointa 3.30 ja kyllähän tämä peleihin kuuluu.


Comments