Veikkausvihje

Tottenham vei hieman yllättäen avausottelun Manchester Cityä vastaan Mestarien liigan pudotuspeleissä. Spursilla on kuitenkin edelleen melkoinen vuori kiivettävänään, varsinkin kun vieraita ravistelevat vielä rankat loukkaantumiset. Kivikova kotijoukkue Man City on edelleen selvä suosikki jatkoon ja vähintään kahden maalin kotivoitto nostetaan lapulle Bethardin mainiolla kertoimella 1.94.

Ei vielä tiliä? Bethard on vedonlyöjän luottopakki, luotettava ja varma sivusto korkeilla kertoimilla. Alkuun pääset 50€ bonuksella. Klikkaa tili auki alta.

Tottenham voitti avausosan kotonaan 1-0. Voiton hinta oli kuitenkin kova, kun joukkueen talismaani Harry Kane loukkasi jälleen nilkkaansa. Hyökkääjä on varmuudella sivussa tästä ottelusta ja suurella todennäköisyydellä missaa myös koko loppukauden. Kun vielä maajoukkuemies Dele Alli mursi kätensä, tilanne ei ole häävi. Alli toki pystynee pelaamaan tuen avulla. Kun myös kärkimies Fernando Llorente loukkaantui Huddersfieldiä vastaan, Spursin tilanne alkaa varsinkin yläkerran osalta olla kauniisti sanottuna haastava. Voikin hyvin olla, että vieraiden ainoaksi saumaksi jää jatkaa Son Heung-Minin peluuttamista kärjessä ja toivoa parasta.

Spurs on ollut erittäin heikko vierasjoukkue. Seitsemästä edellisestä matkapelistä tappioita on tullut kuusi, edellisen kerran Cityn vieraana tuloksena oli ruma 4-1 tappio. Man City on muutenkin ollut äärimmäisen vahva kotijoukkue. Voittoja on rivissä jo pitkälle toistakymmentä perättäin ja mikä parasta, myös tähän otteluun kokoonpanokin on jälleen priimakunnossa. Fernandinho on potentiaalisista avauksen pelaajista ainoa kysymysmerkki.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.94
-
1.98
nordicbet logo
1.88
-
2.01
1.84
-
2.00

Vaikka Tottenham johtaa 1-0 ja onnistui pitämään Cityn ilman tärkeää vierasmaalia, emme usko Spursilla olevan saumaa jatkoon. City on niin vahva kotijoukkue, että se jyrää varamiehistä Spursia vastaan vaikka väkisin vähintään kaksi maalia. Jos Tottenham onnistuisi maalinteossa, isäntien urakka hankaloituisi hieman. Kaikesta huolimatta paras pelivalinta on Cityn vähintään kahden maalin voitto Bethardin hienolla kertoimella 1.94.

bethard vedonlyönti bonus


Comments