Veikkausvihje

Pittsburgh Penguins ja New York Islanders kohtaavat sarjan neljännessä ottelussa tiistaina. Isles on ollut todella vahva ja johtaa sarjaa yllättäen 3-0. Menee sarja katki tai ei, lähes varmaa on ettei tässäkään ottelussa montaa maalia nähdä. Alle 5.5 osumaa on mainio valinta Coolbetin kärkikertoimella 1.74.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

New York Islanders pelasi erinomaisen runkosarjan, mutta siitä huolimatta Pittsburgh Penguins oli useimpien suosikki joukkueiden keskinäiseen pudotuspelisarjaan. Isles on kuitenkin hiljentänyt kaikki epäilijät ja vain parantanut peliään kauden vanhetessa. Joukkue pelaa niin umpitiivistä kiekkoa, että viihdyttävyys on toisinaan koetuksella mutta tulosta tulee.

Isles on näyttänyt kolmessa pudotuspeliottelussa, että runkosarjan 103 pinnaa ei ollut vahinko. Barry Trotz on luonut erinomaisesti puolustavan koneen, joka iskee tehokkaasti vastaiskuista ja myös hieman kontrolloidummin. Kaiken takana erinomaista kevättä pelaa ruotsalaisvahti Robin Lehner, joka on kolme pudotuspeliä selvittänyt komealla selvästi yli 95% torjuntaprosentilla. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että tiiviin joukkueen takana kassari pääsee paljon helpommalla kuin vaikkapa virkaveli Matt Murray Penguinsin maalilla. Mutta kyllä Lehner on Murrayn toki voittanut myös pelillisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
4.00
3.35
2.00
4.10
3.30
2.00
4.00
3.35

Penguins ei ole koko sarjan aikana löytänyt lääkkeitä Islesin tiiviiseen pelaamiseen. Suurimmat tykit Sidney Crosbyn johdolla ovat vaellelleet varjojen mailla ja lähinnä keskittyneet purkamaan turhautumistaan hallirakenteisiin. Kauden kenties viimeiseen kotiotteluun luulisi löytyvän virtaa, mutta juuri nyt näyttää siltä että tästä sillasta Pens ei tule nousemaan. Joukkue on koittanut tehdä pieniä muutoksia, mikä on tiennyt alakerrassa mm. Olli Määtän katsomokomennusta. Nämä ovat kuitenkin isossa kuvassa kosmetiikkaa.

Penguins on edelleen suosikki kotiottelussaan. Kovin montaa maalia tässäkään matsissa tuskin nähdään, joten alle 4.5 kaappia on hieno kohde Coolbetin kovalla kertoimella 1.74.


Comments