Veikkausvihje

Liverpool otti avausosassa ratkaisevan tuntuisen 2-0 johdon. Porto on kova kotijoukkue, muttei se mitenkään yltiöhyökkäävästi tähän otteluun voi lähteä sillä vierasmaali olisi lopullinen kuolinisku. Koko ottelun osalta alle 2.5 maalia on erinomainen pelivalinta Unibetin hyvällä kertoimella 1.88.

Ei vielä tiliä Unibetilla? Klikkaa alta talteen myös hieno uuden pelaajan bonus aina 100€ asti!

Portolla on melkoinen vuori kiivettävänään kotiottelussaan. Avausosan 2-0 tappio Anfield Roadilla ajaa Porton ahtaaseen paikkaan, vaikkakin joukkue on pääosin esiintynyt kotikentällään mainiosti. Toisaalta Liverpoolin tasoisia joukkueita harvemmin tulee vastaan kotimaan seurajalkapallossa. Isännät ovat kuitenkin pitäneet verkkonsa puhtaana viidessä edellisistä seitsemästä kotimatsistaan, mikä kertoo ainakin puolustuksen tiiveydestä.

Pool lähtee siis hyvistä asemista varmistelemaan jatkopaikkaa. Sen ei periaatteessa tarvitse tehdä mitään ihmeitä ja Jürgen Kloppilla onkin hieman pelivaraa myös kokoonpanonsa suhteen. Kun sunnuntaina on tiedossa Valioliigan mestaruuskamppailun kannalta erittäin tärkeä ottelu, emme yllättyisi jos pientä kierrätystä keskiviikkona nähtäisiin. Suurimmat kysymysmerkit liittyvät vieraiden keskikenttään. Jordan Henderson sai pienen iskun viikonloppuna ja saattaa hyvinkin huilata. Georginio Wijnaldum saattaa puolestaan ottaa Naby Keitan paikan keskikentällä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.80
3.50
2.10
3.75
3.45
2.07
3.75
3.45
2.10
3.80
3.50
2.12

Mielestämme ottelun maalimäärää liioitellaan markkinoilla. Porton täytyy suurella todennäköisyydellä jossain kohdin avata peliään, mutta ei se sitä herkästi tee. Avoimeen maalintekokilpailuun isännillä ei ole mitään syytä lähteä, eikä Liverpoolillakaan ole tarvetta muuhun kuin tilanteen tarkkailuun ja iskuihin paikkojen auetessa. Porto myös saa hieman avausosaa enemmän pallonhallintaa, mikä automaattisesti laskee ottelun maaliodottamaa.

Unibet tarjoaa alle 2.5 maalille hyvää kerrointa 1.88. Tämä on selvästi yli kerran kahdesta osuvana ihan mukava kohde keskiviikon toiseen Mestarien liigan puolivälierään.

unibet vedonlyönti


Comments