Veikkausvihje

Colorado Avalanchen ja Calgary Flamesin ottelusarjassa on vuorossa näytös numero 4. Avalance vei kolmosottelun selvästi ja otti johdon 2-1 sarjassa, mutta tämä näkyy mielestämme turhan selvästi tämänkin pelin kertoimissa. Flames on edelleen joukkueista parempi ja monipuolisempi, meidän papereissamme se ansaitsee myös suosikkiaseman jopa vieraskaukalossa. Coolbet tarjoaa vierasvoitolle huippukerrointa 2.50, joka on markkinoiden selvästi paras tarjous.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Avalanche lähtee jälkimmäiseen kotiotteluunsa sarjassa 2-1 sarjajohdosta. Yhden vierasvoiton ja edellismatsin vahvan esityksen myötä Avs on yllättäen noussut kuskin paikalle. Flamesilla on rutkasti varaa parantaa, mutta myös kovemmat paineet sillä parantaa pitää heti. 3-1 tilanne olisi sarjaan suurena suosikkina lähteneelle Flamesille varsin tukala.

Avalanche on saanut pudotuspeleissä apua laajemmalta rintamalta, kuin mitä ennen jatkopelejä ajateltiin. Esimerkiksi toissavuoden nelosvaraus puolustaja Cale Makar teki pudotuspelidebyyttinsä edellismatsissa ja osui heti myös maalipuiden väliin. Silti joukkue voittaa tai häviää edelleen ykkösketjunsa johdolla, Nathan MacKinnon ja kumppanit ovat olleet pääosin loistavia. Toisaalta Flames on tehnyt elämän isäntien harvoille tähdille turhan helpoksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
3.95
2.48
2.50
3.95
2.48
2.55
4.00
2.45
nordicbet logo
2.50
4.10
2.40
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.50
4.00
2.40
2.50
3.95
2.48

Flamesille kanto kaskessa ovat olleet vieraspelit ja sama näyttää jatkuvan. Nyt olisi pelattava sarjan paras peli, mutta kyllähän joukkueella kolmosmatsin mahalaskun jälkeen on täydet mahdollisuudet. Yksi helppo korjaamisen kohde ovat tyhmät jäähyt, joita Flames on ottanut aivan liikaa. Kurittomuus on ollut silmiinpistävää myös puolustuspelissä, Avalanche on päässyt laukomaan valtavia määriä joskaan ei aivan parhailta paikoilta.

Kaikesta huolimatta me pidämme Flamesia pienenä suosikkina myös neljänteen otteluun. Joukkue on selvästi laajempi ja laadukkaampi kuin isäntänsä ja tehoja löytyy ainakin teoriassa laajemmalta rintamalta. Myös pieni liekki takapuolen alla voi hyvin antaa lisää virtaa tekemiseen. Edellisottelun tulokseen ylireagoidaan, joten Flamesin kova kerroin 2.50 Coolbetilta nousee ehdottomasti päivän peleihin mukaan.


Comments