Veikkausvihje

Veikkausliigassa on torstaina tarjolla todellinen huippukamppailu, kun SJK isännöi HJK:ta. Kahden tappiottoman joukkueen kohtaamisessa emme millään saa Klubia markkinoiden arvioimaksi yli 50% suosikiksi. Peleihin nostetaankin SJK:n puolen maalin tasoitus, jolla lunastamme jo tasurillakin. Parhaan kertoimen 2.08 tarjoaa LeoVegas.

Ei vielä tiliä? Mobiilivetojen kuningas LeoVegas nosti bonustaan! Nyt tarjolla on muikea 100€ ensitalletusbonus, jonka saat hetkessä haltuusi klikkaamalla alta.

Torstaina on Veikkausliigan osalta kaikki ainekset huikealle jalkapallo-ottelulle. Sarjakärki HJK ja pisteen perässä mutta ottelun vähemmän pelannut SJK kohtaavat aurinkoisella Oma SP Areenalla. SJK oli ennen kautta vahva ehdokas kauden suurimmaksi parantajaksi ja alkukausi näyttää, että odotuksille oli katetta. Kaksi peliä ja yhtä monta voittoa on alku, josta lakeuksilla ei ole saatu nauttia pitkään aikaan. Toki vielä on pitkä matka perille, mutta ennusmerkit ovat yhtä kaikki lupaavia.

SJK on haalinut jälleen lukuisia vahvistuksia ulkomaita myöden. Tällä kertaa osumaprosentti vaikuttaa myös aiempaa paremmalta. Uusimpana vahvistuksena joukkueeseen liittyi viime viikolla brassikärki Batista, joka on ainakin teoriassa kova tekijä Veikkausliigaan. Brassin debyytti saattaa koittaa jo torstaina. Vaihtoehtoja isännille kuitenkin piisaa, sillä joukkue on käytännössä lähes täysin terve.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
2.04
-
1.81
nordicbet logo
1.99
-
1.78

HJK on niin ikään tappioitta tämän kauden sarjassa. Reilusti muuttunut Klubi on hienoinen arvoitus näin alkukaudesta, mutta kauden edetessä se noussee jälleen selvästi suurimmaksi mestarisuosikiksi. Joukkueen materiaali ei kuitenkaan tänä vuonna ole mitenkään ylivertaisen kova, joten yllätyksiin on saumoja. Edellispelissä KuPS:a vastaan ainoastaan maalivahti Maksim Rudakovin huippuilta pelasti Klubin tappiolta.

Joukkueiden ero ei ole materiaalien osalta mitenkään valtava. Toki Klubi vieraissakin suosikin aseman ansaitsee, mutta mielestämme kertoimet liioittelevat vieraiden vahvuutta rankasti. SJK +0.5 antaa lunastuksen vielä tasurillakin ja tämä onkin mielestämme alkukauden paras pelivalinta Veikkausliigan osalta.


Comments