Veikkausvihje

Leijonat jatkaa valmistautumistaan kohti kevään huipennusta, Slovakian MM-kisoja. Tänään Rovaniemellä vastaan asettuu Norja, joka ei ole ihan niin huono kuin mitä kertoimet ennakoivat. Vieraiden kahden ja puolen maalin tasoitukselle on NordicBetillä tarjolla mahtava kerroin 2.45 ja tämä kuuluu ehdottomasti myös torstain kupongille.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Leijonat aloittaa MM-kisoihin valmistavan kotimaan kiertueensa tänään Rovaniemen Lappi-areenasta. Loppuunmyydyssä matsissa vastaan asettuu Norja, joka on ennakkokaavailuissa laskettu lähinnä lämmittelytason vastukseksi. Tilanne ei kuitenkaan ole välttämättä aivan näin yksioikoinen, Norjasta voi olla yllättävänkin iso kiusa leirivaiheen Leijonille. Huomenna joukkueet kohtaavat Kokkolassa.

Leijonien valmistautuminen Slovakian MM-kiekkoon on sujunut hieman mollivoittoisissa merkeissä, ainakin mitä tulee NHL-apuihin. Aleksander Barkovin johdolla pelaaja toisensa jälkeen on ilmoittanut jättävänsä kisat väliin joko seuran “kehotuksesta” tai muiden syiden vuoksi. Rapakon takaa joukkueeseen ovat liittyneet ainoastaan Kevin Lankinen, Henri Jokiharju ja Juho Lammikko. Tämäkin kolmikko liittyy mukaan leiritykseen vasta ensi viikolla, joten Norjaa vastaan apuja ei ole luvassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.10
9.85
14.50
1.14
8.75
12.00
1.14
8.75
12.00
1.14
8.75
12.00

MM-jäillä nähdäänkin poikkeuksellisen Liiga- ja KHL-painotteinen Leijonat. Kärkipään KHL-pelureista ainakin Avangard Omskin trio on sivussa, joten paikkoja tulee aukeamaan hieman yllättävämmillekin nimille. Siinä mielessä nämä valmistavat ottelut ovat tärkeitä näytön paikkoja tälle kokoonpanolle. Norjaa vastaan Leijoniin liittyy kolme uutta pelaajaa, kun  Mikko Lehtonen, Petteri Lindbohm ja Harri Pesonen pukevat maajoukkuepaidan ylleen.

Suomi on liikkeellä ihan peruslaadukkaalla ryhmällä, mutta kiekollista erityisosaamista on kuitenkin melko vähän. Myös maalivahtitandemi Eetu LaurikainenJussi Olkinuora on kansainvälisiin peleihin eittämättä köykäinen. Peruspelillä Leijonien pitäisi Norja kaataa, mutta emme mitenkään saa Suomesta kertoimien veroista jättisuosikkia. Vuonomaa kiusasi ihan uskottavasti Ruotsia viime viikonloppuna, eikä Leijonat ole tällä hetkellä ainakaan yhtään sen kovempi vastus. Montaa maalia Norja ei tee, muttei se niitä helpolla päästäkään.

Luvassa lienee vähämaalinen taistelupeli, jossa Leijonien hieman tylppä miehistö joutuu hyvään testiin. Meidän papereissamme Norjan +2.5 maalia on mahtava pelikohde NordicBetin huimalla kertoimella 2.45.

 


Comments