Veikkausvihje

Tappara ja HIFK pelaavat SM-liigan pronssista perjantaina Hakametsässä. Pronssimatsit ovat perinteisesti varsin maalirikkaita höyryjen päästelyjä ja eiköhän sama päde tähän suurseurojen mittelöön. Yli 5.5 maalia haetaan lapulle 888sportin kärkikertoimella 2.20.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Tapparan ja HIFK ottelusarjoista on tullut viime vuosina SM-liigan klassikoita. Nyt suurseurat kohtaavat molempien pettymykseksi pronssimatsissa, mutta eiköhän jo pelkkä vastustajakin sytytä sen verran että tunteikas taisto himmeimmästä mitalista on luvassa. Tappara lähtee kotiedun ja paremman kokoonpanotilanteen myötä selvähkönä suosikkina otteluun, mutta HIFK on jo useaan kertaan näyttänyt olevansa yllätysvalmis.

Tapparan huima finaaliputki tuli päätökseen, kun HPK yllätti kirvesrinnat välierissä. Isäntien motivaatiotakin voisi helposti kyseenalaistaa, sillä ylivoimaisesti suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähteneen joukkueen tavoite ei taatusti ole ollut pronssimatsissa. Eiköhän virtaa silti riitä vielä kauden päätöspeliinkin, joskin ihan samanlaista kieli vyön alla teontekoa tuskin nähdäänkään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.00
4.10
3.10
2.00
4.10
3.10
nordicbet logo
2.16
3.95
3.15
2.00
4.10
3.10

HIFK koki välieräpettymyksen Kärppiä vastaan. Kausi on silti pudotuspelien ansiosta isossa kuvassa karvan plussan puolella ja pronssi varmasti maistuisi vieraille. HIFK menetti sentteri Anton Lundellin nuorten maajoukkueen mukaan ja joukkueella on myös muutama puolikuntoinen pelaaja, joten kokoonpanon puolesta on isäntiä enemmän kysymysmerkkejä.

Pronssipelit ovat perinteisesti olleet hyökkäysvoittoisia näytöksiä, jossa keskialueen trap on julistettu pannaan. Kahden taitavan joukkueen välillä tämä on erittäin todennäköistä myös tällä kertaa. Olisimme varsin yllättyneitä jos ei myös maaleja nähtäisi selvästi keskimääräistä kovempaan tahtiin. Peleihin nostetaan 888sportin kova kerroin 2.20 yli 5.5 maalille. Pidämme tätä käytännössä kolikonheittona.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments