Veikkausvihje

Ilves ja Honka iskevät yhteen tiistaina Veikkausliigassa. Mielestämme Ilveksen kuuluu olla alkukauden näytöillä varsin selvä suosikki, joten NordicBetin 2.65 nostetaan vihjeeksi jo hyvissä ajoin ennen mahdollista kerroinpudotusta.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Tampereella pelataan tiistaina varsinainen huippuottelu, kun Veikkausliigan kärkipään joukkueet Ilves ja FC Honka ottavat mittaa toisistaan. Ottelu on samalla kauden ensimmäinen Tammelan stadionilla, mikä antaa varmasti isännille lisää virtaa kolkon Ratinan jälkeen. Ilves on alkuvuoden aikana ollut selvästi paras suomalainen jalkapallojoukkue ja lähtee mielestämme melko suurena suosikkina myös nimivahvaa Honkaa vastaan.

Ilves on jatkanut Veikkausliigassa siitä, mihin talvikaudella jäätiin. Erityisesti joukkueen puolustuspeli on aivan timanttisella tasolla. Ilveksen verkkoon ei ole tehty vielä maaliakaan sarjassa ja oikeastaan Mika Hilander on maalillaan päässyt jopa melko helpolla. Hyökkäyssuuntaan Ilves ei ole yhtä tuhoisa, mutta tehoja löytyy kyllä riittävästi. Hieman yllättävää on, että huima meno ei ole katkennut edes loukkaantumisiin. Nytkin joukkueesta on sivussa pitkä lista pelaajia Matias Ojalan ja Ilari Mettälän johdolla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.65
3.00
2.85
2.60
3.00
2.85
2.50
3.05
3.00

Honka ei ole aloittanut kauttaan ihan odotetulla tavalla. Etukäteen yhdeksi mestarisuosikiksi laskettu ryhmä on yskinyt erityisesti puolustuspelissä pahasti. Kasassa on kuitenkin myös kolme voittoa, mikä kertoo joukkueen korkeasta perustasosta. Paperilla Honka on hieman Ilvestä edellä, mutta kentällä asetelma on ainakin alkukaudesta ollut toisinpäin. Vesa Vasara ei ole saanut nimekästä joukkuettaan organisoitua kentällä kovin hyvin, mikä on näkynyt lukuisina heikkoina hetkinä pitkin alkukautta.

Honka parantaa varmasti kauden edetessä, mutta kyllä tällä hetkellä Ilves on tästä kaksikosta reilusti edellä. Mielestämme kertoimet eivät täysin sisällä tätä eroa, joten kotijoukkueen 2.65 nostetaan NordicBetiltä peleihin välittömästi.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments