Veikkausvihje

Liverpoolilla on melkoinen vuori kiivettävänään tiistaina. Poolin on pakko avata peliä ja hakea maaleja riskilläkin, mikä sopii Barcelonalle mainiosti. Yli 3.5 maalia on hyvä haku Nopeampi.comin kovalla kertoimella 2.48.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kuorruttavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Barcelona pisti melkoisen klinikan pystyyn otteluparin avausosassa Camp Noulla. Liverpool oli varsin aseeton Leo Messin ja kumppaneiden käsittelyssä, eikä 3-0 numeroissa ollut yhtään liikaa. Kaikki valtit ovat siis vieraiden käsissä ja Jürgen Kloppin miehistö tarvitsee melkoisen ihmeen tiistain kotiottelussaan, mikäli se mielii Mestarien liigan finaaliin.

Barcelona saa toiseen osaan myös selvää lepoetua. La Ligan mestaruuden jo aiemmin varmistanut Blaugrana pystyi viikonvaihteen Celta Vigo-ottelussa lepuuttamaan useita avauskokoonpanon pelaajia. Liverpoolilla ei tiiviin Valioliigan mestaruustaiston vuoksi ollut varaa samanlaiseen luksukseen. Kokoonpanoissa ei pitäisi kummallakaan olla mitään ihmeellistä. Vierailta sivussa ovat Rafinha ja Ousmane Dembele. Poolilta ainoastaan Naby Keita on varmasti pois tästä ottelusta ja samalla koko loppukauden.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.12
3.90
3.20
2.16
3.95
3.25
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.16
3.80
3.10

Liverpoolin urakka vaikuttaa lähes toivottomalta, mutta toisaalta kotikenttä antaa varmasti uskoa ihmeeseen. Maali kerrallaan takaa-ajoon lähtevä Pool on pakotettu hyökkäämään vahvasti alusta alkaen. Tämä avaa toisaalta tilanteita varmasti myös Barcelonalle, joka on tappavan tehokas vastaiskuissa. Huippuvireisen Messin johdattaman Barcelonan onkin vaikea nähdä jäävän nollille, useampikaan maali vieraille ei yllättäisi.

Näistä lähtökohdista mielestämme runsasmaaliset tulokset ovat selvästi houkuttelevimpia vedonlyöntikohteita. Liverpool pystyy kyllä haavoittamaan Barcelonaa ja toisaalta vieraille oletettu pelinkuva sopii kuin nenä päähän. Tiedossa lieneekin erittäin viihdyttävä ottelu, jossa maalipaikoista ei ole pulaa. Eiköhän muutama pallo mene myös verkkoon asti, joten nostetaan vihjeeksi yli 3.5 maalia Nopeampi.comin kovalla kertoimella 2.48.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments