Veikkausvihje

Ajax ja Tottenham ratkovat Mestarien liigan finaalipaikan keskiviikkona Amsterdamissa. Ajax oli meidänkin vihjeemme avausosaan ja joukkue hakikin arvokkaan 1-0 voiton Lontoosta. Nyt kuitenkin kertoimet ovat heittäneet siinä määrin häränpyllyä, että pakollinen pelivalinta löytyy Spursin puolelta. Noin kerran kolmesta osuva vieraiden jatkoonmeno saa NordicBetiltä loistokertoimen 3.65.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Ajax lähtee siis suosikkina ratkaisevaan osaotteluun. Kotikentän lisäksi sillä on etukäteen vierasmaali sekä 1-0 johto kokonaistilanteessa. Kun vielä kotimaan kilpailuissakin on sujunut loistavasti, viimeksi kaatui cupissa Willem II osin varamiehisenäkin 4-0, Ajax lähtee täynnä itseluottamusta keskiviikon matsiin. Joukkue onkin asetettu kertoimien valossa todella selväksi suosikiksi jatkamaan Mestarien liigan finaaliin. Ihan niin yksiselitteinen tilanne ei mielestämme kuitenkaan ole.

Tottenham on ollut surkeassa vireessä kauden tärkeimmillä hetkillä. Joukkue on voittanut vain yhden edellisestä kuudesta ottelustaan, joten alkuvuoden liito on vaihtunut aikamoiseksi matalalennoksi. Tähän otteluun helpotusta tuo kuitenkin Son Heung-Minin paluu kokoonpanoon. Korealainen on Harry Kanen poissaollessa noussut hyökkäyspään tärkeimmäksi pelaajaksi. Sunnuntain punainen kortti Bournemouthia vastaan ei Spursin onneksi estä pelaamista Mestarien liigassa. Myös toppari Jan Vertonghen taisi selvitä säikähdyksellä viikonlopun tällistään ja lienee avauksessa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.25
-
3.65
1.33
-
3.45

Totta on, että Spurs on pelannut viime ajat varsin vaatimattomasti. Mielestämme kertoimet kuitenkin jo liioittelevat vieraiden surkeutta. Materiaaliltaan joukkue on edelleen selvästi Ajaxia edellä ja keskiviikolle se saa jälleen myös vahvan avauskokoonpanon jalkeille. Ajax on tottakai suosikki jatkoon avausosan jälkeen, muttei ero mitenkään näin iso voi olla. Parhaat pelivalinnat löytyvätkin vieraiden puolelta. NordicBetin todella hyvä kerroin 3.65 Spursin jatkoonmenosta on vähintäänkin jännärivedon arvoinen kohde keskiviikolle.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments