Veikkausvihje

Valencia ja Arsenal ratkaisevat Eurooppa-liigan finaalipaikan kohtalon. Etu on Arsenalilla, joka voitti avausosan 3-1. Valencia on silti kotonaan erittäin selvä suosikki vähintään toisen osan voittoon, joten Mobilebetin kärkikerroin 1.95 Los Che’lle nostetaan torstain peleihin.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Valencian leirissä on varmasti kirottu avausosan loppuhetkien tapahtumia pitkään ja hartaasti. Loppuhetkien heppoisesti päästetty maali antoi Arsenalille selvän edun otteluparissa, 2-1 olisi ollut Valencian kannalta huomattavasti mieluisampi tulos. Nyt Los Che on pakotettu hakemaan ratkaisuja alusta asti, tosin vierasmaali antaa hieman pelivaraa isännille. Joukkue haki viikonloppuna muhkean 6-2 voiton SD Huescasta, joten eiköhän kotijoukkue usko mahdollisuuksiinsa myös tässä kilpailussa.

Arsenal on ollut lähes koko kauden vieraissa erittäin kehno. Joukkue on voittanut ainoastaan 4 edellisestä 16:sta matkapelistään kaikki kilpailut huomioiden, mikä on erittäin heikko saldo Valioliigan kärkipään seuralle. Myös vieraiden kokoonpanossa on jälleen pientä huomautettavaa kun Rob Holding, Hector Bellerin, Danny Welbeck ja Aaron Ramsey jatkavat sivussa. Johtoaseman ansiosta ei olisi myöskään isokaan ihme, jos Unai Emery lähtisi hieman varovaisemmalla taktiikalla liikkeelle. Ainakaan kahta kärkimiestä avauskokoonpanossa tuskin tällä kertaa nähdään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.93
4.05
3.90
1.93
3.90
3.90

Isäntien puolelta tilanne on selkeämpi. Avausosassa joukkue lähti yllättävänkin puolustusvoittoisesti hakemaan tulosta vieraista. Taktiikka epäonnistui pahasti ja nyt peliä onkin avattava alusta asti. Tällä kertaa kentällä ei varmasti nähdä avausosan tapaan esimerkiksi neljää topparia. Kokoonpanon puolesta isännillä on hyvä tilanne, ainoastaan Geoffrey Kondogbia ja Denis Cheryshev ovat sivussa.

Etu on Arsenalilla, mutta kyllä me pidämme edelleen Valenciaa varsin selvänä suosikkina voittamaan kotiottelunsa. Riittääkö se jatkoon, onkin sitten kokonaan toinen juttu. Houkuttelevin valinta onkin juuri kakkososan kotivoitto Mobilebetin huippukertoimella 1.95.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments