Veikkausvihje

Derby ja Leeds avaavat Championshipin nousukarsinnat lauantaina. Leeds on suosikki jatkoon, mutta ainakin kotiottelussa Derbyllä on täydet saumat kiusata. Näiden parien avausosat ovat perinteisesti erittäin tarkkoja ja varovaisia koitoksia. Matalahko maaliodotus tekee suorasta tasurista poikkeuksellisesti parhaan pelivalinnan LeoVegasin kovalla kertoimella 3.15.

Ei vielä tiliä? Mobiilivetojen kuningas LeoVegas nosti bonustaan! Nyt tarjolla on muikea 100€ ensitalletusbonus, jonka saat hetkessä haltuusi klikkaamalla alta.

Leeds lähtee Championshipin nousukarsintojen välieräpariin selvänä suosikkina. Tilanne ei kuitenkaan mielestämme ole aivan kertoimien veroisesti kallellaan Leedsin suuntaan. Frank Lampard on saanut Derbyn mainioon iskuun keväällä. Voitto West Bromwichista tarkoitti samalla sitä, että Pässit ovat hävinneet ainoastaan yhden edellisestä 12:sta ottelustaan Championshipissä. Voittoja on kasassa putkeen neljä, joten ei isäntäjoukkue kovin valtava altavastaaja voi Pride Parkillaan olla.

Leeds voitti kauden molemmat näiden joukkueiden keskinäiset ottelut. Marcelo Bielsan joukkue on kuitenkin ollut sitten yllättävänkin suurissa vaikeuksissa. Neljästä viime ottelusta kolme on päättynyt tappioon ja yhtäkkiä kauden tärkeimmällä hetkellä joukkueen yllä leijuukin synkkiä pilviä. Varsinkin puolustuspäässä Leeds on ollut pahoissa ongelmissa, samaan ei Derbyä vastaan ole enää varaa. Bielsan ykköstavoite vierasmatsissa onkin pistää oma pää tukkoon.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.20
3.15
2.45
3.15
3.10
2.40
3.10
3.05
2.40

Lampardin oli pakko peluuttaa ykkösmiehistöään sarjan loppuun asti, sillä Derby taisteli paikastaan jatkopeleissä viimeiseen asti. Tuskin tämä kuitenkaan ainakaan vielä avausottelussa isommin isäntien otteissa näkyy. Kauden edetessä asiasta voi kuitenkin tulla ongelma, varsinkin kun sivussa on puolenkymmentä runkomiestä. Bielsalla oli sarjan lopussa enemmän pelivaraa, mistä on todennäköisesti etua tulevissa otteluissa.

Avausosasta on odotettavissa tarkka ja tasainen koitos. Kumpikaan ei halua takamatkalle toiseen osaotteluun ja voikin olla, että viihdearvoltaan tiedossa on melkoinen antikliimaksi. Ennakolta matalamaaliseen otteluun paras pelivalinta on poikkeuksellisesti suora tasuri LeoVegasin kärkikertoimella 3.15.


Comments