Veikkausvihje

HJK ja SJK kohtaavat Veikkausliigan huippumatsissa lauantaina Töölössä. Mielestämme Klubi on kroonisesti yliarvostettu, joukkue ei tällä hetkellä ole erityisen hyvä ja nyt rasitteena on vielä paljon poissaolojakin. SJK:n puolen maalin tasoitus antaa lunastuksen jo tasurillakin, joten Unibetin hieno kerroin 1.98 otetaan talteen välittömästi.

Ei vielä tiliä Unibetilla? Klikkaa alta talteen myös hieno uuden pelaajan bonus aina 100€ asti!

HJK:n ja SJK:n lauantain ottelu on samalla Veikkausliigan kärkikamppailu. Vieraat ovat sarjassa kakkosena tasapisteissä sarjakärki Ilveksen kanssa ja Klubikin on vain pinnan perässä neljäntenä. Veikkausliigan runkosarjasta alkaa olla hiljalleen pelattuna jo kolmannes, joten jonkinlaista osviittaa sijoitukset antavat myös joukkueiden todellisesta tasosta. SJK on kauden hienoinen yllättäjä, joskin parannus oli melko helposti ennakoitavissa. Klubi puolestaan kyntää odotettuun tasoonsa nähden melko syvällä.

SJK:n ase on tiivis puolustuspeli. Ylöspäin Kerho ei ole ollut sarjan eliittiä, mutta viimeisen päälle tiivis nippu se on. Joukkueet kohtasivat alkukaudesta Seinäjoella, jossa 0-0 numerot kertovat lähes koko totuuden. SJK oli kuitenkin tuossa ottelussa pelillisesti parempi, mikä antaa varmasti uskoa myös lauantaille. Joukkue on myös saanut valmistautua otteluun koko viikon, mikä on tiiviin peliputken päälle iso asia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.82
3.25
4.85
1.91
3.10
4.55
1.80
3.15
4.60
nordicbet logo
1.92
3.15
4.60

Kokoonpanojen puolesta etu on vierailla. SJK saa mukaan pelikieltonsa kärsineen ja varmasti entistä seuraansa vastaan syttyvän Mosa Yaghoubin. Klubilla puolestaan on suuria huolia pelikieltojen kanssa. Edellismatsissa korttitili täyttyi Sebastian Dahlströmillä. Kaan Kairisen ja Eldersonin kohtalona puolestaan oli katsella punaista korttia, kuten myös Faith Friday Obilor aiemmin. Kaikki ovat sivussa lauantaina, joten Mika Lehkosuolla on runsaasti purtavaa kokoonpanoa miettiessään.

Me olemme pelanneet lähes koko alkukauden Klubia vastaan, eikä mielestämme tätä ole syytä muuttaa lauantainakaan. HJK on tällä hetkellä kaukana parhaastaan ja tiivis SJK hakee kovalla prosentilla vähintään pinnan Töölöstä. Kun vieraiden vähintään tasurille on tarjolla hieno 1.98 Unibetilla, pelivalintaa ei tarvitsee kauaa miettiä.

unibet vedonlyönti


Comments