Veikkausvihje

Liverpool kohtaa Valioliigan viimeisellä kierroksella Wolverhamptonin kotonaan. Liverpool tarvitsee voiton, mutta paineeton Wolves ei ole helppo vastus. Ottelun maaliodotus on todella korkea, joten vihjeeksi nostetaan yli 3 maalia hienolla kertoimella 1.98, jonka tarjoaa ComeOn!.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa huimat edut uusille asiakkaille. Talleta 10€, pelaa 50€! Klikkaa tili auki alta.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina viimeinen ottelukierros. Myös mestaruus ratkeaa vasta viimeisellä kierroksella, Manchester City johtaa sarjaa pinnan erolla Liverpooliin nähden. Poolilla ei siis mestaruus ole omissa käsissä, mutta toisaalta se tarvitsee ehdottomasti voiton Wolvesista. Tunnelmat kotijoukkueen leirissä ovat varmasti korkealla Barcelona-spektaakkelin jäljiltä ja pieni usko elää ihmeeseen myös Valioliigassa.

Wolves puolestaan pelaa ottelun pois ilman panosta. Joukkue on varmistanut hienosti seitsemännen sijan, mikä on nousijajoukkueelta mainio saavutus. Vierailla on myös etua kokoonpanojen suhteen, sillä Nuno Espirito Santon miehistö on täysin terve. Portugalilaismanageri saattaa antaa avauksen paikan muutamalle hieman vähemmän pelanneelle, mutta kokonaisuudessaan uskomme vieraiden lähtevän vahvalla kokoonpanolla liikkeelle kauden päätökseen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.29
6.00
11.25
nordicbet logo
1.31
6.00
11.00
1.28
5.80
10.50

Liverpool on ollut kotonaan hurjassa vedossa koko kauden ja selvä suosikki se on myös sunnuntaina. Vapautuneesti pelaava Wolves voi kuitenkin olla yllättävän hankala vastus, joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan. Pool on tehnyt vähintään kaksi maalia edellisessä kahdeksassa Valioliigaottelussa ja vähintään saman se tarvinee voittoon myös sunnuntaina. Roberto Firminon sivussa ollessa kärjessä vastuuta saa jälleen Divock Origi, joka loisti Barcelonaa vastaan.

Ottelussa on kaikki ainekset varsin maalirikkaaseen iloitteluun. Poolin on pakko hyökätä ja Wolves pelaa tällä hetkellä niin ikään upeaa jalkapalloa. Vihjeeksi nostetaankin yli 3 maalia, jolle parhaan kertoimen 1.98 tarjoaa ComeOn!.


Comments