Veikkausvihje

West Bromwich ja Aston Villa ratkaisevat tiistaina ensimmäisen finalistin Championshipin nousukarsinnoissa. Ratkaiseva toinen osa on ennalta varsin tiivis ja vähämaalinen, joten peleihin nousee automaattisesti usein osuva alle 2.5 maalia Unibetin erinomaisella kertoimella 2.00.

Ei vielä tiliä Unibetilla? Nyt saat kauttamme joko 100e riskittömän vedon tai 200% talletusbonuksen 200€ asti! Klikkaa superedut talteen alta.

Aston Villa nappasi pienen edun itselleen voittamalla lauantain kotiottelun 2-1. West Brom oli pitkään niskan päällä, mutta kotijoukkue iski lopulta ottelun loppupuolella kahdesti. WBA:n murheita lisää myös tähtipelaaja Dwight Gaylen poissaolo kahden turhan keltaisen myötä. Mahdolliseen finaaliin mies pääsisi kuitenkin jälleen mukaan. Gaylen poissaolo syö isäntien tulivoimaa rutkasti ja manageri James Shanin paras vaihtoehto taitaakin olla lähteä hakemaan tiiviillä miehityksellä 1-0 kotivoittoa. Vierasmaalin antamiseen Albionilla tuskin on varaa.

Avausosan kaksi maalia viiteen minuuttiin olivat Villan kannalta ottelun parasta antia. Pelillisesti kotijoukkue oli melko köykäinen vaikka sai pelata kotikentällään. Yleisesti on puntaroitu, lähteekö Dean Smith turvaamaan johtoaan vai hakemaan lisämaaleja hyökkäävämmällä taktiikalla. Viime aikojen otteiden perusteella olisimme valmiit kallistumaan aiemman vaihtoehdon kannalle. Ottelusta voikin tulla melkoinen asemasota, jossa kumpikaan ei halua ainakaan maalia päästää.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.70
3.40
2.65
nordicbet logo
2.60
3.45
2.65
2.65
3.30
2.60
2,65
3.35
2.65

Villalla on jatkopaikan suhteen selvä etu, mutta toisen osan lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät. Ilman Gaylen poissaoloa WBA olisi pieni kotisuosikki Hawthornsilla, mutta nykykokoonpanoilla puntit ovat käytännössä täysin tasan. Panokset ovat ottelussa huipussaan, kun molemmat taistelevat paikasta auringossa. Tämä laskee jo entisestään matalahkoa maaliodotusarvoa entisestään.

Unibet tarjoaa koko ottelun maalimääristä hyviä kertoimia. Paras vaihtoehto on alle 2.5 maalille tarjolla oleva tasakerroin 2.00. Suosittelemme ottamaan kohteen talteen jo hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä, sillä kerroinpudotuksen riski on ilmeinen.


Comments