Veikkausvihje

Italia ja Latvia iskevät yhteen B-lohkon päivän aiemmassa ottelussa. Latvialle ottelu on erittäin tärkeä, sillä ainoastaan kolme pistettä pitävät käytännössä ohkaiset pudotuspelihaaveet elossa. Umpisurkea Italia on tähän tarkoitukseen täydellinen kohde. Latvia -3.5 peleihin NordicBetin kovalla kertoimella 2.36.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

Latvia aloitti kisat voitolla Itävallasta. Toisessa ottelussa Sveitsi oli lopulta 3-1 parempi, mutta mitään hävettävää Latvialla ei tuossakaan matsissa ollut. Virheet omassa päässä sekä onneton ylivoima eivät ole se yhtälö, jolla vahvaa joukkuetta vastaan pärjätään. Kuitenkin kokonaisilme Latvialla on ollut varsin mukava. Edellismatsissa tuli kuitenkin tappion lisäksi myös muuta jobinpostia, kun sentteri Rodrigo Abols loukkaantui.

Latvialla on jalkeilla ihan kelpo joukkue. Joukkueen runko tulee KHL:stä, rapakon takaa on mukaan saatu hyökkääjät Rudolfs Balcers ja Teodors Blugers sekä mainio maalivahti Elvis Merzlikins. Kolme hyökkäysvitjaa ja top-4 pakit kestävät vertailun moniin maihin ja Bob Hartleyn miehistö onkin mielestämme B-lohkon selvästi viidenneksi paras.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
19.50
9.90
1.12
17.00
9.00
1.12
17.00
11.00
1.12
17.00
9.00
1.12

Italian kisat ovat olleet odotetun karmeat. Vastus on toki ollut epäreilu, mutta kaksi matsia maalierolla 0-17 kertoo paljon. Ässistä tutun maalivahdin Andreas Bernardin varassa on se pieni toive että ottelut pysyisivät tasaisina, kenttäpelaajista ei oikein maininnan arvoisia tapauksia löydy. Joukkueeseen on tuotu jälleen muutama uusi peluri Kanadasta, mutta ainakaan vielä ei ole ollut mitään merkkejä siitä että Italia näissä kisoissa juuri pinnoja keräisi. Parhaat saumat siihen avautuu Norjaa ja Itävaltaa vastaan.

Jos Latvia pääsee yli Sveitsi-pettymyksestä, lukemat voivat tänäänkin olla Italian kannalta rumat.

nordicbetin mm-kisa mainos


Comments