Veikkausvihje

TPS ja AC Kajaani iskevät yhteen Ykkösen ottelussa keskiviikkona Turussa. TPS on sarjan ennakkosuosikeista, mutta heikko nippu ei ole myöskään Kajaani. Molempien onnistuminen maalinteossa on varsin reilusti yli 50% pelikohde, joten Coolbetin kärkikerroin 1.88 kelpaa mainiosti peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

TPS kuuluu Ykkösen suurimpiin suosikeihin. Joukkue on monelta osin parempi kuin viime kaudella Veikkausliigaa pelannut ryhmä ja ainoastaan nousu on tuoreen päävalmentajan Tommi Pikkaraisen miehistölle sopiva tavoite. Kausi on alkanut kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Pikkaraisella on myös melkoisen kadehdittava tilanne, sillä joukkue on käytännössä täysin terve, joten laajasta materiaalista on varaa valita avauskokoonpanoa.

AC Kajaani on etukäteen yksi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista Ykkösessä. Viime kaudella sarjapaikan säilyttänyt joukkue on jälleen uusiutunut vahvasti, mutta mielestämme tasoltaan se on viime kautista vahvempi. Olemmekin markkinoita selvästi positiivisempia kajaanilaisten mahdollisuuksista tämän kauden sarjassa. Toki runsas vaihtuvuus ja kovin kansainvälinen joukkue tuovat mukanaan myös riskejä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.29
5.35
8.95
1.29
5.30
8.25
1.32
5.40
8.60

Kajaanilaisten alkukausi on sujunut hieman alakanttiin. Toisaalta kahden tappion päälle se kukisti MYPA:n vieraskentällä edellisottelussa avaten näin kauden pistetilinsä. TPS on tottakai aivan eri tason vastus kuin MYPA, mutta kyllä ACK:lla on täydet saumat kiusata myös turkulaisia. Voittoon asti on vaikea uskoa, mutta ihan yhtä vaikea on nähdä etteikö kainuulaisille ainakin yksi maali ottelussa kirjattaisi.

Markkinat ovat asettaneet TPS:n todella suureksi suosikiksi, eikä siinä mitään. Kajaani voi olla yksi kauden yllättäjiä, mutta jo nyt se pelaa ihan kelpo futista. Olisimme kovin yllättyneitä, jos tässä matsissa verkot eivät vähintään kertaalleen heiluisi molemmissa päissä. Coolbetin hieno kerroin 1.88 kelpaa mainiosti keskiviikon peleihin.


Comments