Veikkausvihje

KPV ja Ilves pelaavat Suomen Cupin välierän torstaina Kokkolassa. Ilves on tällä hetkellä Suomen paras joukkue ja mielestämme erittäin suuri suosikki myös vieraskentällä. Coolbetin kärkikerroin 1.83 tupsukorville otetaan talteen jo hyvissä ajoin.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

KPV:n ja Ilveksen kausi on alkanut sarjapelien osalta kovin eri lailla. Siinä missä KPV hakee vielä avausvoittoaan ja sijoitus on Veikkausliigan viimeinen, Ilves jyrää sarjan keulilla ilman tappioita. Sarjapelit eivät toki cupissa paina mitään, mutta varsin hyvän kuvan ne tässä tapauksessa joukkueiden iskukyvystä antavat. Kokkolan keskuskentällä onkin luvassa todennäköisesti vähämaalinen ottelu, jonka vieraat hoitavat maalilla tai parilla kotiin.

Ilveksen tiivis otteluohjelma on pakottanut päävalmentaja Jarkko Wissin kierrättämään kokoonpanoaan. Tämä on toisaalta myös erinomainen asia, sillä nyt Wissillä on yli 20 pelaajaa jolla on tuoretta pelituntumaa pääsarjasta. Vieraiden iso etu on lähes täysin tervehtynyt ja laaja materiaali, josta myös torstaille löytyy tuore kokoonpano. Ilves oli jo talvella cupin alkulohkoissa täyttä timanttia ja sama tuntuu jatkuvan myös sarjapelien puolella.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
5.05
3.25
1.80
nordicbet logo
4.65
3.25
1.80

KPV rämpii sarjan hännillä. Sarjanousijalle Veikkausliigan kova taso on ollut märkä rätti naamaan. Jarmo Korhoselle pitää kuitenkin antaa kunniamaininta siitä, että joukkue on kaikesta huolimatta pyrkinyt pelaamaan ihan kelpo futista. Materiaali ei vaan tahdo riittää pallonhallintaan. Emme yllättyisi, jos kokenut luotsi vetäisi torstaina hihastaan selvästi passiivisemman taktiikan taitavampaa vastustajaa vastaan.

Ilves on joukkeista aivan omaa luokkaansa ja mielestämme lähes 60% suosikki voittamaan myös vieraskentällä. Kun tarjolla on yli 1.80-tasoisia kertoimia, pelivalinta on selvä. Tarjouksista paras on Coolbetin mainio 1.83.


Comments