Veikkausvihje

St. Louis ja San Jose pelaavat kolmannen ottelunsa lännen konferenssifinaaleissa. Kaksi aiempaa matsia osoittivat että sarja on erittäin viihdyttävä ja potentiaalisesti myös runsasmaalinen. Tälläkin kertaa yli 5.5 maalia on mainio pelikohde NordicBetin kärkikertoimella 1.97.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

 

St. Louis Bluesin ja San Jose Sharksin ottelusarjasta on suurella todennäköisyydellä tulossa yksi kevään parhaista. Jos idän puolella konferenssifinaaleissa on pelattu melko tarkkaa kiekkoa, tässä sarjassa sattuu ja tapahtuu huomattavasti enemmän. Sharks voitti avausosan 6-3, mutta Blues nousi tasoihin hakemalla vierasvoiton kakkosmatsista 4-2. Sarja onkin jälleen täysin auki.

Sharks on esiintynyt varsin ailahtelevasti pitkin pudotuspelejä ja sama tuntuu jatkuvan. Avausottelun hailauma pelasi mainiosti, mutta jälkimmäisessä kotiottelussa meno oli varsin vaatimatonta. Samanlaista tason vaihtelua oli vahvasti myös aiemmissa sarjoissa myös Vegasia ja Coloradoa vastaan. Toisaalta parhaimmillaan Sharks on pelannut sarjan parasta kiekkoa. Kärkiketjut Logan Couturen johdolla ovat kuumia, mutta erityisesti Joe Thorntonin kolmosvitjalta on syytä odottaa parempaa hyökkäyssuuntaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.20
4.00
2.90
2.15
4.00
2.95
2.20
4.00
2.88
2.20
4.00
2.88

Sharksin puolustuspeli ei ole erityisen vahvaa ja maalilla Martin Jones on aina kysymysmerkki. Tästä syystä haiden on todennäköisesti jatkossakin tehtävä monta maalia per ottelu voittaakseen. Erityisesti kun vastustaja Bluesilla puolestaan juuri syvyyspelaajat ovat loistaneet hyökkäyspäässä. Vladimir Tarasenkon, Brayden Schennin ja muiden kärkihevosten kuiva kausi tuskin kuitenkaan kotona jatkuu, mikä tietää hikistä iltaa Sharksin alakerralle.

Sarja on ollut tähän asti erittäin viihdyttävä ja maalirikas. Mikään ei viittaa tahdin muuttumiseen ja mielestämme myös Bluesin kotiotteluiden maaliodottama on selvästi yli 5.5 maalia. Siihen nähden NordicBetin kärkikerroin 1.97 on loistava pelivalinta.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments