Veikkausvihje

Suomi kohtaa jääkiekon MM-kisoissa torstaina Tanskan. Leijonat on suuri suosikki, muttei Tanska ihan niin huono ole kuin markkinat tuntuvat kuvittelevan. Tanska +2.5 maalia on mahtava pelikohde Unibetin kärkikertoimella 1.80.

Unibet uudisti bonuksensa! Nyt saat joko 100e riskittömän vedon tai 200% talletusbonuksen 200€ asti! Klikkaa superedut talteen alta.

Leijonien mainiosti sujuneet Slovakian MM-kisat jatkuvat torstaina ottelulla Tanskaa. Vastus on tähänastisista selvästi helpoin, muttei Tanska missään nimessä silti mikään kynnysmatto ole. Juutit ovat voittaneet kolmesta ottelustaan kaksi ja ovat tällä hetkellä mukana taistelussa jopa jatkopaikasta.

Suomi kärsi avaustappion edellisessä ottelussa USA:lle. Toki tuo matsi olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, mutta ehkä jatkoaikatappio oli kuitenkin juuri oikeudenmukaisin tulos isossa kuvassa. Leijonat ei pelannut varsinkaan puolustussuuntaan kovinkaan hyvää ottelua, minkä seurauksena USA sai läpi matsin paljon aivan huippupaikkoja. Toisaalta Suomi hyökkää aktiivisemmin ja paremmin kuin materiaalin puolesta voisi kuvitella, joten paketti on edelleen ihan hyvin kasassa, joskin avoimempana kuin mitä vaikkapa Jukka Jalonen on hakenut.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.27
6.25
8.50
1.29
6.25
7.75
1.27
6.25
7.75
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.25
6.00
7.00

Tanska on voittanut Ranskan ja Iso-Britannian, mutta toisessa ottelussa tuli tappio päävastustaja Saksalle. Juuteilla on jalkeilla melko hyvä nippu. Ihan absoluuttista huipputaitoa ei juuri ole mutta tasalaatuista materiaalia sitten senkin edestä. Maan NHL-pelureista mukaan on saatu Lars Eller ja Mikkel Bødker. Tanska ei ole kisoissa pelillisesti päässyt ihan sille tasolle, mitä materiaali oikeuttaisi. Silti joukkue on mielestämme edelleen pahasti aliarvostettu pelimielessä.

Voittoon asti Tanskan rahkeet tuskin riittävät, mutta tasaisena se todennäköisesti pelin pitää. Juuttien +2.5 maalia on oikein hieno pelikohde Unibetin markkinoiden kärkikertoimella 1.80.


Comments