Veikkausvihje

Boston on dominoinut sarjaa Carolinaa vastaan ja johtaa jo 3-0. Tämä näkyy turhan selvästi myös neljännen ottelun kertoimissa. Epätoivoinen Hurricanes ei ole helppo vastus ja kotijoukkueen mahtikerroin 2.75 Mobilebetillä onkin erinomainen pelivalinta sarjan neljänteen otteluun.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Carolina Hurricanesin hieno kevät uhkaa saada vähemmän mukavan päätöksen. Boston Bruins johtaa sarjaa tyrmäävästi 3-0 ja sillä onkin sarja katkolla varhain perjantaina Suomen aikaa. Voitolla Bruins etenisi Stanley Cupin finaaleihin ja saisi niihin kaiken kukkuraksi mukavasti valmistautumisaikaa. Kuten vanha kliseekin toteaa, ratkaisevan voiton ottaminen on kuitenkin se vaikein tehtävä jokaisessa sarjassa.

Bruins on voittanut nyt kuusi ottelua peräkkäin. Tärkein niistä tähän asti oli tiistain 2-1 ryöstö Carolinassa. Yksi voiton takuumiehiä on ollut erinomaista kevättä pelaava maalivahti Tuukka Rask. Jos Bruins tästä sarjasta marssii finaaliin, suomalaisvahtia on vaikea sivuuttaa keskustelussa pudotuspelien arvokkaimmasta pelaajasta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.70
3.95
2.36
2.65
4.00
2.35
2.65
4.00
2.35

Hurricanes puolestaan joutui kahden ensimmäisen ottelun jälkeen vaihtamaan aloittavaa kassaria, kun Curtis McElhinney debytoi tiistaina sarjassa isäntien tolppien välissä. Myös McElhinney oli ottelussa hyvä, mutta voittoon asti se ei riittänyt. Neljännen matsin osalta isäntien tilanne onkin ilmassa. Petr Mrazek ei ole pettänyt, mutta jotain olisi keksittävä.

Hurricanes paransi huomattavasti kolmanteen otteluun, eikä se helppo vastus ole myöskään katkopelissä. Markkinat ovat asettaneet Bruinsin jo varsin selväksi suosikiksi, mikä mielestämme on liioittelua. PNC Arena on vierasjoukkueelle vaikea paikka, eikä ratkaisevan voiton ottaminen ole missään nimessä selvää. Kotietu tasaa meidän papereissamme puntit lähes täysin, joten Mobilebetin aivan erinomainen kotikerroin 2.75 kuuluu peleihin mukaan.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments