Veikkausvihje

Veikkausliigassa on lauantaina luvassa hieno ottelu, kun SJK isännöi FC Honkaa. On totta, ettei maaliodotus ole kovinkaan korkealla, mutta mielestämme nyt jo liioitellaan. Noin 40% arviolla Unibetin kärkikerroin 2.60 yli 2.5 maalille nousee kelpo pelikohteeksi.

Unibet uudisti bonuksensa! Nyt saat joko 100e riskittömän vedon tai 200% talletusbonuksen 200€ asti! Klikkaa superedut talteen alta.

Aurinkoinen OmaSp Stadion toimii lauantaina näyttämönä Veikkausliigan kärkimatsille. SJK ja FC Honka ovat kumpikin sarjan suuria ja tällä hetkellä molemmat ovat sitä myös pelillisesti. SJK on surkean viime kauden jälkeen noussut odotetusti sarjan kärkikahinoihin ja Honkaa pidettiin ennen kautta yleisesti HJK:n kenties kovimpana haastajana mestaruustaistossa.

SJK on hyvästä alusta huolimatta saanut viime otteluissa runsaasti myös jossiteltavaa. Kahta edellistä matsia joukkue on johtanut vielä aivan lopussa, mutta joutunut tyytymään molemmissa tasuriin. Kotikentällään SJK lähtee varmasti hakemaan hieman aktiivisemmin myös täyttä pottia. Kokoonpanojen puolesta isäntien tilanne on mainio, kun ainoastaan puolustaja Jarkko Hurme on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.85
3.00
2.65
nordicbet logo
2.95
3.00
2.55
2.95
3.00
2.55

Hongan alkukausi ei ole ollut ihan niin vahva kuin mitä joukkueelta on odotettu. Erinomaisella materiaalilla operoiva joukkue on tosin joutunut ainakin kotikentällään myös olosuhteiden uhriksi. Täydellisellä Oma Sp:n nurmella taitava joukkue pääsee jälleen pelaamaan paremmin vahvuuksillaan. Myös Vesa Vasaralla on käytössään lähes täysin materiaali, joten vieraat nousevat jopa pieneksi suosikiksi etukäteen.

SJK on ollut melko matalamaalinen joukkue alkukaudesta ja tämä näkyy korostetun selvästi myös ottelun kertoimissa. Honka on aktiivinen ryhmä ja kun kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole mitenkään timanttisessa iskussa, uskomme maalipaikkoja syntyvän molempiin päihin odotettua enemmän. Yli 2.5 maalia onkin hyvä pelivalinta otteluun Unibetin kärkikertoimella 2.60.

unibet mainos banneri 100€ riskitön


Comments