Veikkausvihje

Kanada ja Saksa kohtaavat A-lohkon ottelussa lauantaina. Saksa on kisoissa puhtaalla pelillä, mutta helppo otteluohjelma hämää. Kanada on selvästi parempi ja myös huippumotivoitunut. Kanada -2.5 maalia on hyvä pelikohde Coolbetin kärkikertoimella 1.75.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Saksalla on tähän mennessä puhdas rekordi kisoista. Neljä peliä, neljä voittoa ja vain viisi päästettyä maalia on hieno saldo Toni Söderholmin päävalmentamalle joukkueelle. Tulosten takana piilee kuitenkin todella helppo ohjelma. Saksa on kohdannut tähän mennessä Iso-Britannian, Tanskan, Slovakian sekä Ranskan. Jäljellä on siis ottelut lohkon kolmea suurmaata vastaan, joista ensimmäisenä vastaan asettuu Kanada.

Kanadalla kisat eivät tuttuun tyyliin ole vielä lähteneet oikein liitoon. Todella nimivahva porukka kuitenkin parantanee, kun panokset kovenevat. Tästäkin huolimatta Kanada on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja tehnyt niissä yhteensä huimat 19 maalia, joten ihan penkin alle ei kuitenkaan ole mennyt tähänkään asti. Kanada pääsee myös erinomaisesta tilanteesta tähän otteluun, kun Ranska-ottelun päälle perjantai oli vapaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.16
9.30
13.50
1.17
8.50
11.00
1.17
8.00
13.00

Kanada joutui tekemään myös yhden vaihdoksen joukkueeseensa, kun Brandon Montour loukkaantui. Tilalle tulee Philadelphia Flyersin nuori pakki Philipp Myers. Sen suurempaa vaikutusta muutoksella tuskin on.

Jos Kanada pelaa lähellekään omalla tasollaan, Saksalla ei pitäisi olla juurikaan mahdollisuuksia. Kanadan lopullinen motivaatio alkupeleissä on aina pieni kysymysmerkki, mutta hieman nihkeän startin päälle ainakin me kallistumme uskomaan siihen että latausta piisaa loppuun asti. Kanada on kentän joka osa-alueella niin paljon edellä, että lukemat voivat repsahtaa rumiksikin.

Kanada -2.5 on hyvä valinta lauantain keskimmäisiin otteluihin Coolbetin kärkikertoimella 1.75.


Comments