Veikkausvihje

Manchester City ja Watford kohtaavat FA Cupin finaalissa lauantaina. Wembleyllä on luvassa hieno ja viihdyttävä ottelu, jossa todennäköisesti tehdään myös paljon maaleja. Peleihin siis Unibetin kova kerroin 2.14 molempien joukkueiden onnistumiselle vähintään kerran.

Unibet uudisti bonuksensa! Nyt saat joko 100e riskittömän vedon tai 200% talletusbonuksen 200€ asti! Klikkaa superedut talteen alta.

Manchester City hakee ottelusta jo kolmatta pokaaliaan tälle kaudelle. Ainoastaan Mestarien liiga on tähän mennessä mennyt Citizensiltä sivu suun, Valioliiga ja liigacup sen sijaan ovat jo tukevasti seuran palkintovitriinissä. Muu tulos kuin Cityn voitto olisikin jättiyllätys myös lauantaina, mutta Watford pelaa niin hyvää futista että vähintään kiusaa se pystyy kyllä tekemään.

Watford hävisi Valioliigan kolme viimeistä otteluaan, mutta emme antaisi noille tuloksille kovin paljon arvoa. Joukkueella oli koko ajan tähtäimessä juuri tämä ottelu ja tämä näkyi selvästi myös pelaajavalinnoissa. Nyt nimellisen vierasjoukkueen tilanne onkin kokoonpanon suhteen mainio. Ainoastaan Domingos Quina on sivussa vahvuudesta ennen kauden huipennusta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.05
-
1.74

Myös Man Cityn tilanne on varsin mukava ennen kauden viimeistä ottelua. Sairasosasto on lähes tyhjä ja Kevin De Bruynekin on palannut tuomaan hyökkäysvoimaa Citizensin keskikentälle. Cityllä onkin jälleen heittää kentällä murskaavan laadukas kokoonpano, jossa ei heikkoa lenkkiä ole.

Joukkueiden kohtaamiset ovat perinteisesti olleet runsasmaalisia ja sama jatkunee tänään. Valioliigassa City voitti molemmat keskinäiset ottelut, mutta myös Watford onnistui molemmissa maalinteossa. Hurjasta nimilistasta huolimatta City ei puolustussuuntaan ole mikään valloittaman linnake. Watfordilla on erinomaiset saumat onnistua ainakin kerran maalinteossa, kenties useamminkin.

Paras pelivalinta löytyy juuri molempien onnistumisesta maalinteossa. Yli kerran kahdesta osuva kohde on loistava pelivalinta Unibetin todella hienolla kertoimella 2.14.

unibet mainos banneri 100€ riskitön


Comments