Veikkausvihje

Kanada ja USA ratkovat A-lohkon toisen joukkueen Leijonien kaveriksi lohkon kahden parhaan joukkoon. Meidän valintamme on Kanada Unibetin markkinoiden kärkikertoimella 2.30. Tarjous on syytä ottaa talteen jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

Unibet uudisti bonuksensa! Nyt saat joko 100e riskittömän vedon tai 200% talletusbonuksen 200€ asti! Klikkaa superedut talteen alta.

Kanada ja USA ovat Slovakian MM-kisoissa edenneet varsin tasaista tahtia. Kanada hävisi avausottelussa Suomelle ja kisaisäntä Slovakia yllätti turnauksen alussa USA:n. Sen jälkeen joukkueet ovat marssineet voitosta voittoon, ainoa tahra USA:n osalta on jatkoajalle venynyt ottelu Leijonia vastaan. Tiistain pelissä on paljon pelissä, sillä voittajalle on luvassa paikka lohkon kahden parhaan joukossa. Asialla on iso merkitys myös jatko-ohjelman kannalta, sillä lohkon kaksi parasta pelaavat puolivälieränsä Kosicessa.

Molemmat joukkueista aloittivat kisan melko tahmeasti. Hurjista nimilistoista huolimatta yhteispeli oli pahasti hakusessa. Asia ei tietenkään ole mikään ihme, sillä nopeasti kootut ja isoon kaukaloon totuttelevat joukkueet vaativat aikaa hioutuakseen kisojen vaatimuksiin. Tässä mielessä monilla eurooppalaisilla maajoukkueilla on selvä etu tässäkin turnauksessa, tai ainakin sen alussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.30
4.25
2.55
nordicbet logo
2.28
4.55
2.55

Mielestämme Kanada on jatkopelejä ajatellen kokonaisuutena kaksikosta selvästi parempi. Jenkeillä on heittää kehiin kenties turnauksen paras hyökkäyskalusto, mutta kokonaisuutena Kanada on paljon tasaisempi. Otteet ovat viime peleissä parantuneet huomattavasti ja yhteispeli on aivan eri tasolla kuin vielä turnauksen alussa. USA:n peli on enemmän vahvojen yksilöiden varassa. Myös maalivahtipeli on selkeästi kallellaan Kanadan suuntaan.

Tiistain peliin meidän selkeä pelivalintamme on Kanada. Siinä missä USA:n alakerta on lähes joka vaihdossa riskialtis, Kanadalta ei samanlaista heikkoa kohtaa löydy. Kanadan kertoimet ovat tulleet alaspäin, mutta edelleen ainakin Unibetin kärkitarjous 2.30 kelpaa mainiosti peleihin mukaan.

unibet mainos banneri 100€ riskitön


Comments