Veikkausvihje

Toronto ja Milwaukee pelaavat neljännen NBA:n konferenssifinaalin Torontossa. Bucks on vieraskentästä huolimatta suosikki otteluun ja myös meidän selkeä pelivalintamme. Coolbetin kärkikerroin 2.02 kahden ja puolen pinnan tasoitukselle on hieno pelikohde.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Toronto Raptors nousi mukaan idän konferenssifinaalisarjaan edellismatsin kotivoitolla. Lähes veitsi kurkulla kotiotteluunsa lähtenyt Raptors onnistui lopulta kahden jatkoajan jälkeen kaventamaan ottelusarjan Milwaukee Bucksia vastaan numeroihin 2-1. Voitto oli elintärkeä, sillä Bucks murskasi kahdessa kotiottelussaan Raptorsin täysin. Voitto antaa varmasti Raptorsille hieman lisää virtaa, mutta tasoero on edelleen vahvasti kallellaan Bucksin suuntaan.

Bucksin tärkein pelaaja Giannis Antetokounmpo pelasi edellismatsissa pudotuspelien heikoimman pelinsä. Toisaalta Raptors tuplasi usein kreikkalaismonsteria ja pelasi todella agressiivisesti miestä vastaan. Vastaavia ohipelejä ei kauden mittaan ole montaa nähty, emmekä usko tämän toistuvan. Antetokounmpo kyllä löytää jatkossa paremmin joukkuetoverinsa, jos ja kun Raptors yrittää kaikin keinoin pitää miehen poissa pahanteosta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.93
-
1.98
nordicbet logo
1.88
-
1.95

Kahwi Leonard oli jälleen Toronton selkeä ykkösmies. Koko pudotuspelien pistekuningas on kuitenkin valmentaja Nick Nursen joukkueen harvoja valopilkkuja. Huipputaitava mutta hieman vajavaisen peliälyn omaava Leonard ei yksinään sarjaa, tai edes kovin montaa yksittäistä ottelua, käännä. Norman Powellin vahva peli penkiltä oli juuri niitä asioita, joita Nursen olisi isäntien kannalta kaivettava jostain esiin jotta sarjassa olisi mahdollisuus pysyä mukana.

Bucks on ollut mahtava lähes läpi pudotuspelien. Se on selvästi Raptorsia laajempi ja monipuolisempi joukkue. Vielä runkosarjan aikana olisi ollut vaikea nähdä Bucksia suosikkina Raptorsia vastaan vieraskentällä, mutta nyt suosikin viitta on täysin ansaittu. Coolbetin kärkikerroin 2.02 nostetaankin varsin maistuvana kohteena mukaan peleihin.


Comments