Veikkausvihje

Kanada ja Sveitsi kohtaavat MM-kisojen Kosicen aiemmassa välierässä torstaina. Kanada on selvä suosikki, mutta mitään murskajaisia on tuskin luvassa. Varsinkin peliä todennäköisesti vielä Kanada on kokonaisuutena erittäin matalamaalinen joukkue, joten alle 5 maalia nostetaan vihjeeksi jo hyvissä ajoin. Parhaan kertoimen 2.09 tarjoaa Mobilebet.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta

Kanadan turnaus on mennyt pitkälti odotusten mukaan. Alkuvaiheessa oli vielä melko suuria käynnistysvaikeuksia, jotka muun muassa Suomi käytti hyväkseen täydellisesti. Mitä pitemmälle turnaus on edennyt, sitä valmiimmalta Kanadan peli on näyttänyt. Eilinen 3-0 voitto USA:sta vain vahvisti tätä kuvaa. Kanada on jälleen valmis, kun tosipelit alkavat.

Nimivahva Kanada ei kuitenkaan pelaa lainkaan mitään ylimielistä hurlumhei-lätkää, pikemminkin päinvastoin. Nimekäs hyökkäyskalusto osallistuu vastuullisesti myös puolustuspeliin, missä on ollut valtava ero vaikkapa juuri USA:an verrattuna. Kun puolustaminen on kaikkinensa laadukasta ja maalilla seisoo muuri nimeltä Matt Murray, Kanadaa ei ole helppo voittaa. Varsinkin, kun kliiniseen kanukkityyliin joukkue myös iskee paikoista maaleja ihan hyvällä prosentilla, erityisesti ylivoimalla.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.40
5.40
6.00
1.40
5.40
6.00

Sveitsi on myös pelannut melko positiivisen turnauksen. Joukkue voitti etukäteen heikommat maat melko vaivatta ja oli lähellä yllättää isommistaan myös Ruotsin ja Tshekin. Sveitsi on turnauksessa päästänyt vain 14 maalia omiin, mikä kielii siitä että myös käkikellomaan puolustaminen on hyvällä tasolla. Toki joukkue joutui avaamaan peliä turhan paljon vaikkapa juuri Tshekkiä vastaan, mutta kokonaisuutena Sveitsi on ihan laadukas ja työteliäs nippu.

Panokset kovenevat ja maaliluvut keskimäärin pienenevät. Tätä ei mielestämme markkinoilla ole täysimääräisesti hinnoiteltu sisään, todennäköisesti johtuen lähinnä Kanada suuresta suosikkiasemasta. Ei tästä ottelusta kuitenkaan mitään ilotulitusta ole luvassa, pienten marginaalien tiukka taisto pikemminkin. Alle 5 maalia on hieman yli kerran kahdesta osuvana mahtava pelikohde Mobilebetin kärkikertoimella 2.09.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments