Veikkausvihje

Slovakian MM-jääkiekon mielenkiintoisin puolivälierä on tottakai Suomen ja Ruotsin torstain kohtaaminen. Leijonat ei ole viime otteluissaan vakuuttanut, mutta kyllä nyt on menty kertoimien osalta jo liioittelun puolelle. Coolbetin tolkuton tarjous 5.15 Leijonien varsinaisen peliajan voitosta kuuluu vähintään pikkurahalla jokaiselle kupongille.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Alkuun pääset kovalla jopa 400% ensitalletusbonuksella! Klikkaa edut haltuun alta.

Kun Suomi hävisi tiistaina oman ottelunsa Saksalle ja Ruotsi puolestaan omansa Venäjälle, torstain puolivälieriin saatiin klassikkomatsi. Suomi oli lopulta Kosicen lohkossaan toinen, mikä tietää samalla sitä että oman lohkonsa kolmonen Ruotsi matkaa Bratislavasta torstain matsiin Leijonien “kotihalliin”. Isoa merkitystä asialla ei toki ole, mutta kyllä siitä Leijonille pientä etua on pakko laskea.

Suomen hienosti alkanut turnaus sai loppua kohden hieman mollivoittoisia sävyjä. Jo Ranskaa vastaan otteet olivat vaisuja ja Saksa-ottelu oli hyvän alun jälkeen varsin huolimatonta pelailua. Leijonien ase on nimenomaan tiivis viisikkopeli, tiistaina nähdyllä läpsyttelyllä Suomen urakka loppuu torstaina. Leijonilla on kuitenkin kaikki eväät parantaa ja eiköhän mestarivalmentaja Jukka Jalonen saa joukkueen aivan eri iskuun panosten kasvaessa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
4.70
4.90
1.60
4.60
4.50
1.60

Suomen mahdollisuuksia nostaa ehdottomasti se, ettei Ruotsi ole esittänyt turnauksessa vielä mitään ihmeellistä. Nimekkäästä joukkueesta huolimatta Tre Kronor on ollut pulassa isompiaan, sekä monin paikoin myös pienempiään, vastaan. Eilinen 7-4 tappio Venäjälle oli jälleen varsin puutteellinen esitys. Ruotsin verkkoon on tehty suurmaista selvästi eniten maaleja ja myös Leijonien hyökkäyspeli riittää ihan hyvin horjuttamaan etukäteen nimekkäämpää joukkuetta.

Ruotsi on ottelun suosikki, mutta kyllä nyt on kertoimissa menty pahasti liioittelun puolelle. Nämä klassikot ovat aina äärimmäisen tasaisia otteluita, jotka ovat usein ratkenneet yksittäisiin pomppuihin tai yksilösuorituksiin. Yksittäisessä ottelussa yllätyksen mahdollisuus on aina suuri, joten Suomen holtiton kerroin 5.15 Coolbetiltä kuuluu ehdottomasti torstain lapulle.


Comments