Veikkausvihje

Venäjä ja USA pelaavat toisen torstain aiemmista puolivälieräotteluista Slovakian MM-kisoissa. Huimassa iskussa oleva Venäjä omaa kaikki valtit repaleista jenkkiryhmää vastaan. Paras pelivalinta löytyykin Venäjän reilummista voitoista, Unibetin kärkikerroin 1.76 vaihtoehdolle Venäjä -1.5 on hyvä perusvalinta.

Unibet uudisti bonuksensa! Nyt saat joko 100e riskittömän vedon tai 200% talletusbonuksen 200€ asti! Klikkaa superedut talteen alta.

Venäjä on ollut Slovakian MM-jääkiekon tähän asti selvästi paras ryhmä. Joukkue on noussut myös ylivoimaiseksi ykkössuosikiksi nostelemaan kannua turnauksen päätteeksi. Tämä on mielestämme täysin oikeutettua, sillä itänaapurin tähtikatras on hurjan nimilistan lisäksi pelannut myös erinomaisesti joukkueena. Seitsemään otteluun yhtä monta maalia omiin kertoo kaiken tarvittavan Venäjän motivaatiosta. Toki myös ylivoimainen taitotaso ja kiekon pitäminen auttaa pitämään pikkumustaa poissa omasta maalista.

Venäjän huipputaitavasta materiaalista on turha nostaa yksittäisiä pelaajia esiin. Silti on mainittava, että NHL:n pistepörssin ylivoimainen ykkönen Nikita Kutsherov on ollut turnauksen eliittiä. Juonikas hyökkääjä on kaiken taituruutensa lisäksi pelannut suurella sydämmellä myös alaspäin. Tämä on usein vuosina ollut harvinaista herkkua joukkueen ykköstähdille ja kertoo myös siitä, että Venäjällä tuntuu olevan erittäin hyvähenkinen ryhmä kasassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.76
-
2.05
bethard etusivun logo
1.67
-
2.20

Jenkkien osalta turnaus uhkaa katketa odotettua lyhyempään. Patrick Kane, Alex DeBrincat, Jack Eichel ja kumppanit ovat erittäin taitavia pelaajia, mutta joukkuepelissä USA on valovuoden muita isoja maita perässä. Nuori puolustus ei ole pystynyt vastaamaan huutoon, joten peli perustuu turhan paljon hyökkääjien yksilötaitoon ja kiekon kuskaamiseen. Myös maalivahtipeli on odotetustikin jenkeille ongelma.

Venäjä on kaikessa niin paljon edellä, että vaikea tässä ottelussa muuta lopputulemaa on nähdä kuin selkeä “kotivoitto”. Venäjä on jo näyttänyt, että tässä turnauksessa menestys ei jää asenteesta kiinni. Peleihin siis Venäjä -1.5 Unibetin mainiolla kertoimella 1.76.

unibet mainos banneri 100€ riskitön


Comments