Veikkausvihje

EM-karsintojen F-lohkossa on maanantaina ohjelmassa kärkikamppailu, kun Espanja isännöi Ruotsia Madridissa. Espanja on heikon MM-turnauksen jälkeen palannut ryminällä takaisin maanosan absoluuttiselle huipulle, eikä selvästi köykäisempi Ruotsi pystyne tätä menoa pysäyttämään. Isäntien vähintään kahden maalin voitto on reilusti yli kerran kahdesta osuvana hieno pelikohde NordicBetin hyvällä kertoimella 1.95.

Ei vielä tiliä? NordicBet on suomalaisten kestosuosikki. Alkuun pääset hienolla 170€ tervetuliaispaketilla. Klikkaa etusi talteen alta.

 

 

Espanja johtaa F-lohkoa puhtaalla pelillä. Perjantaina joukkue lämmitteli Färsaaret kumoon helposti, joten pelivirekin on varmasti kunnossa. Espanjan paluu jalkapallon terävimmälle huipulle onkin sujunut mallikkaasti viime kesän MM-pettymyksen jälkeen. EM-karsinnoissa Espanjan tilasto on perinteisesti timanttinen varsinkin kotikentällä. Joukkue on voittanut huikeat 18 perättäisä karsintapeliä kotona, joten ei ihme että isännät lähtevät myös kertoimien valossa varsin selvänä suosikkina maanantain otteluun.

Ruotsin alku karsintoihin on ollut kaksijakoinen. Numeroiden valossa seitsemän pinnaa kolmesta ottelusta on hieno tulos, mutta peliesitykset ovat olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia. Viimeksi perjantaina joukkue voitti Maltan kotonaan, mutta esitys jätti paljon toivomisen varaa. Norjaa vastaan Ruotsi pelasi aiemmin keväällä todellisen hurlumhei-matsin, joka päättyi lopulta 3-3.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.95
-
1.90
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.88
-
1.79
1.87
-
1.97

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat Ruotsin kannalta surullista tarinaa. Ruotsi on hävinnyt kaikki vieraspelit eikä ole onnistunut ikinä tekemään edes maalia Espanjan verkkoon. Janne Anderssonilla onkin jälleen mietittävää, miten Ruotsi vierasmaalin saisi. Suurin toivo lepää Mainzin hyökkääjä Robin Quaisonissa, joka on ollut hyvässä vedossa myös maajoukkueen paidassa.

Espanja on tällä hetkellä todella kovassa vedossa ja nuorennusleikkaus maajoukkueessa tuntuu onnistuneen täydellisesti. Ruotsi on ollut vaikeuksissa paljon köykäisempiäkin vastustajia vastaan, joten Bernabeulla emme usko vierailla olevan juuri palaa. Nostetaan vihjeeksi Espanjan hyvin maksava vähintään kahden maalin kotivoitto. Parhaan kertoimen 1.95 tälle tarjoilee NordicBet.

nordicbet talletuksen tuplaus


Comments