Veikkausvihje

Italia ja Bosnia kohtaavat tiistaina Torinossa EM-karsintojen merkeissä. Nähdyn perusteella Italia on jättimäinen suosikki, muttei Bosniakaan ihan niin heikko ole miltä lauantaina Huuhkajia vastaan vaikutti. Otetaan peleihin molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa Unibetin mahtavalla kertoimella 2.48.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ saakka. Kaupantekijäisiksi saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon! Klikkaa tili auki alta.

Huuhkajien osalta myös Italian ja Bosnian välinen ottelu Torinossa on erittäin mielenkiintoinen. Italia on selvä suosikki ja lauantaina Huuhkajien raatelemaksi joutuneen Bosnian pistekin olisi suuren luokan yllätys. Bosnia ei kuitenkaan ole missään nimessä niin heikko joukkue, miltä lauantaina Ratinassa paikoin vaikutti. Bosnian alku karsintoihin on ollut vaikea, eikä joukkue voi enää Italiaakaan vastaan lähteä pelkästään puolustamaan tasuripinnaa.

Italia puolestaan jyrää lujaa lohkon keulilla. Lauantain 3-0 vierasvoitto Kreikasta oli väkevä esitys ja Italian nuorennusleikkaus vaikuttaakin onnistuneen mukavasti. Joukkueella on erityisesti hyökkäyspäässä lukuisia vaihtoehtoja ja Roberto Mancinilla onkin mukavasti vaihtoehtoja myös tiistaina. Bosnian pakka oli ainakin lauantaina sen verran levällään, että olisi kovin ihme jos Italia ei vähintään paria maalia tiistaina iskisi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.97
-
1.84

Markkinat menettivät lauantain perusteella täysin uskonsa Bosnian mahdollisuuksiin. Totta on, että joukkue oli varsin vaatimaton Ratinassa. Potentiaalia kuitenkin ryhmässä edelleen on. Toisaalta nuori Italia tuskin jyrää ihan nähdyn kaltaisella voimalla koko karsintoja, ailahtelevaisuus on ollut saapasmaan perisynti ennenkin. Bosnialla on niin ikään aivan riittävästi hyökkäyspään eväitä, jotta Italia yllätetään ainakin kerran.

Peleihin nostetaan siis molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa vähintään kerran. Mielestämme kyseessä on selvästi yli 40% kohde, joten Unibetin maukas kärkikerroin 2.48 on todella hyvä pelivalinta. Emme usko kertoimen kestävän ottelun alkuun saakka, joten suosittelemme toimimaan ripeästi.


Comments