Veikkausvihje

Huuhkajat jatkaa suotuisissa merkeissä alkanutta EM-karsintaurakkaa tiistaina Liechtensteinia vastaan. Lauantain riemukkaan Bosnia-voiton jälkeen vastus helpottuu todella selvästi, mikä tahansa muu tulos kuin selkeä vierasvoitto olisi yllätys. Suomi -2 peleihin 888sportin kärkikertoimella 2.20.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Suomi jatkoi EM-karsintojaan lauantaina hienolla voitolla Bosniasta. 2-0 päättynyt ottelu oli Huuhkajilta erittäin vahva näyttö ja osoitus siitä, että kisapaikka on täyttä realismia. Liechtenstein tarjoaa aivan toisenlaisen haasteen. Nyt pallonhallinta lankeaa automaattisesti Huuhkajille ja maalipaikkoja tulee aivan eri tahtiin kuin vaikkapa Bosniaa vastaan. Paikkojen hyödyntäminen onkin tiistain avainasia.

Liechtenstein on lohkon selvästi köykäisin maa. Joukkue on koottu lähinnä Sveitsin alasarjoissa pelaavista pelaajista paria poikkeusta lukuunottamatta. Sveitsin pääsarjassa pelaava Dennis Salanovic on laatupelaaja ja oikeastaan etukäteen ainoa, joka pystyy tuottamaan harmaita hiuksia Huuhkajien keskikentälle tai alakerralla. Maajoukkueessa vasemmalla laidalla kiitävä Salanovic saaneekin erityishuomiota keskikentän Tim Sparvilta ja Glen Kamaralta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.70
-
2.15
bethard etusivun logo
1.76
-
2.11

Liechtensteinin osalta iso isku on ykkösvahti Benjamin Büchelin loukkaantuminen. Büchel on ollut hentoisen joukkueen tuki ja turva jo pitkään, kunnollista paikkaajaa ei oikein ole tarjolla.

Myös Suomi joutunee tekemään pari vaihtoa Bosnia-ottelusta. Albin Granlundin tilalle lauantaina tullut Jukka Raitala pelannee tiistaina alusta asti. Myös Simon Skrabb kärsii vammasta, joten keskikentän vasemmalla laidalla aloittanee Pyry Soiri tai Lassi Lappalainen. Liechtensteinia vastaan kumpikaan muutoksista ei juuri voimasuhteita heittele. Oikeastaan Soiri hyvänä ja nopeana harhauttelijana voisi muutenkin olla optimaalinen avaaja juuri tähän matsiin.

Liechtenstein on joskus aiheuttanut harmaita hiuksia isommilleen, myös Suomelle. Huuhkajat on kuitenkin juuri nyt niin hienossa vireessä, ettemme usko tiistaina voittajasta olevan epäselvyyttä. Tulikuuman Teemu Pukin johdolla Huuhkajat iskenee useampikin maaleja. Tässä ottelussa myös Petteri Forsellille tullee rutkasti lisää tilaa käyttää huimaa laukaustaan.

Suomen vähintään kahden maalin voitto on mielestämme karvan todennäköisempi lopputulema kuin rajan alle jääminen. 888sportin kärkikerroin 2.20 nostetaankin jo hyvissä ajoin tiistain peleihin mukaan.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments