Veikkausvihje

Nyt se ratkeaa! Boston Bruins ja St. Louis Blues ratkovat Stanley Cupin kohtalon varhain torstaina Suomen aikaa legendaarisessa seiskapelissä. Bostonin kokemus, syvempi materiaali sekä Tuukka Rask kallistavat vaakaa selvästi Bruinsin suuntaan. Coolbetin kärkikerroin 2.10 otetaan ratkaisumatsin peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Valitse tervetulobonuksesi: “100% / 150€” tai “talleta 10€ / pelaa 50€”! Klikkaa hienot edut talteen alta.

Boston Bruins nousi pakkotilanteessa parhaimmilleen sunnuntaina. Joukkuet murskasi St. Louis Bluesin vieraskentällä 5-1 ja pakotti ratkaisun seiskamatsiin kotoiseen TD Gardeniin. Nyt etu onkin Bruinsilla. Kiekko putoaa jäähän viimeisen kerran tämän NHL-kauden osalta torstaiaamuna kello 03:00 alkaen.

tripla kasi tehokerroin stanley cupiin

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.03
4.05
3.25
2.00
4.00
3.30

Bruinsilla on muutama selkeä seikka puolellaan tultaessa ratkaisupeliin. Ensimmäinen niistä on kotimaista tekoa. Tuukka Rask on pelannut mahtavan kevään ja näytti kutosmatsissa jälleen olevansa pudotuspelien todennäköinen MVP, jopa siinä tapauksessa että Blues voittaisi viimeisen ottelun.

Rask on kokenut vahti joka osoitti jälleen olevansa sitä parempi, mitä kuumempi paikka on. Kokemus on näissä otteluissa valttia. Vastapuolen vahdilta sitä löytyy tasan puolen kauden verran, joten kyllä me laskemme Bruinsille maalivahtiosastolla selvän edun Jordan Binningtoniin verrattuna.

Myös Bostonin kuumat pelaajat Brad Marchandin johdolla palasivat tasolleen kuudennessa ottelussa. Bruinsin ykkösvitja on pelihuumorin kukkiessa lähes pysäyttämätön, mikä tietää vaikeuksia Bluesin puolustukselle. Myös syvyys on Bruinsin selkeä vahvuus, varsinkin nyt kun joukkueella on neljä ehjää ketjua ja seitsemän tervettä puolustajaa.

Blues on ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa. Kaikki kunnia mahtavasta kaudesta myös vieraiden suuntaan, kukaan ei olisi vuodenvaihteessa uskonut Bluesin olevan lähelläkään Stanley Cupin finaaleja. Juuri nyt näyttää kuitenkin siltä, että seuran ensimmäistä mestaruutta joudutaan jatkossakin odottamaan. Aktiivista ja agressiivista kiekkoa pelaavan joukkueen urakka ei ole helppo, Bostonin leveämpi materiaali kääntää sarjaa Bruinsin suuntaan mitä pidemmälle mennään.

Erot eivät ole isot, mutta kyllä Bruins tässä pelikohteeksi nousee. Coolbet tarjoaa isännille markkinoiden kärkikerrointa 2.10, joka nostetaan seiskapelin vihjeeksi. Game On!

 


Comments