Veikkausvihje

Mallorca ja Albacete kohtaavat torstaina jälkimmäisessä La Ligan nousukarsintojen pudotuspelissä. Tästä parista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita tule puuttumaan. Molempien joukkueiden onnistuminen torstain avausosassa on mahtava pelikohde LeoVegasin kärkikertoimella 2.16.

Ei vielä tiliä? Mobiilivetojen kuningas LeoVegas nosti bonustaan! Nyt tarjolla on muikea 100€ ensitalletusbonus, jonka saat hetkessä haltuusi klikkaamalla alta.

Albacete ja Mallorca olivat Segundan nelonen ja vitonen, joten joukkueet iskevät vastakkain La Ligan nousukarsintojen jälkimmäisessä parissa. Otteluparin voittaja ratkoo ensi kauden viimeisen paikan La Ligassa Malaga/Deportivo -parin voittajaa vastaan. Pari on ennakkoon hyvin tasainen, on hieman makuasia kumman tässä suosikiksi nostaa. Markkinat ovat etukäteen karvan verran Mallorcan puolella, mikä on täysin ymmärrettävää Albaceten vaikean sarjakauden lopun ansiosta.

Ei Mallorcakaan kauden lopussa erityistä hurmosta kannattajissaan aiheuttanut. Kotona joukkue on kuitenkin ollut läpi kauden erinomainen. Viimeiset kolmetoista ottelua Estadio Iberostarilla ovat sujuneet tappioitta ja yksitoista näistä on päättyneet kotivoittoon. Toisaalta viime aikoina Mallorcan verkkoon on tehty todella paljon maaleja, joten lähtökohdat karsintoihin ovat hieman kaksijakoiset. Mallorcan onkin pakko yrittää ottaa kaikki mahdollinen irti kotiedusta, sillä omakaan verkko tuskin erityisen puhtaana tässä parissa pysyy.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.16
-
1.64

Albacete on hallinnut joukkueiden viime aikojen kohtaamisia yllättävän selvästi. Edelliskerralla näiden joukkueiden kohdatessa Albacete haki 3-1 vierasvoiton ja neljä edellistä viidestä keskinäisestä ottelusta on päättynyt Albaceten voittoon. Vierailla onkin taatusti itseluottamus tapissa, vaikka runkosarjan loppu olikin vaikea.

Otteluparista voi hyvällä syyllä ennustaa vaihtelevaa ja erittäin värikästä. Erityisesti Mallorca on tällä hetkellä sarjan kenties runsasmaalisin joukkue, eikä se kotiotteluissaan maaleitta juuri jää. Toisaalta isäntien puolustaminen on kaukana laadukkaasta, joten omat paikkansa saa takuulla myös Albacete. Eivätköhän molemmat osu ainakin kerran myös tolppien väliin.

Unibetin hieman markkinalinjasta edukseen poikkeava 2.16 molempien vähintään yhdelle maalille nostetaan jo hyvissä ajoin torstain helmenä peleihin.


Comments