Veikkausvihje

Naisten MM-futiksessa on keskiviikkona vuorossa hieno matsi, kun Ranska ja Norja kohtaavat alkulohkon toisessa ottelussa. Ranska on selvä suosikki, mutta Norja näytti jo avauksessa olevansa vaarallinen joukkue. Vähintään kolme maalia nähdään selvästi yli 60% ajasta, joten Nopeampi.comin huippukerroin 1.74 on itsestäänselvä pelivalinta keskiviikolle.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com tarjoaa helppoa ja vauhdikasta vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Kakun kuorruttavat markkinoiden parhaat kertoimet. Klikkaa tili auki alta.

Ranskan ja Norjan kohtaaminen naisten jalkapallon MM-kisojen A-lohkossa on etukäteen hieno tapaus. Molemmat joukkueet voittivat avausottelunsa helposti, joten nyt pelataan suurella todennäköisyydellä lohkovoitosta. Yksi turnauksen ennakkosuosikeista Ranska on selvä suosikki myös tähän otteluun, mutta Norja on näyttänyt jo moneen kertaan olevansa todella laadukas joukkue joka pystyy kyllä kiusaamaan myös kisaisäntiä.

Ranska oli avausottelussaan erittäin vahva varsinkin erikoistilanteissa. Hyökkääjä Wendie Renard on melkoinen mismatch mitä tahansa puolustusta vastaan, eikä Norjakaan tänään tästä haastesta helpolla pääse. Ranska on viimeisellä kolmanneksella loistava hakemaan virheitä ja niistä erikoistilanteita. Pallonhallinnan Ranska saa tässä ottelussa pitkälti haltuunsa jo ihan luonnollisesti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
1.74
-
2.00

Norjan joukkueessa oli pientä turbulenssia ennen kisoja, kun supertähti Ada Hegerberg kieltäytyi kisareissusta. Avausottelu karisti kuitenkin lähes kaikki huolet, sillä Norja oli erittäin terävä. Joukkue osoitti vääriksi ne arviot, joiden mukaan ilman Hegerbergiä pelaaminen olisi erityisesti hyökkäyssuuntaan vaikeaa. Norja loi riittävästi paikkoja ja pelasi todella kovalla itseluottamuksella.

Hieno ottelu on luvassa. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun täysin terveillä kokoonpanoilla. Ranska on etukäteen iso suosikki, mutta kisaisäntien pelikannatus on mennyt jo pahasti yli. Norja on laatujoukkue, joka pystyy vähintään kiusaamaan ja iskemään maalin tai jopa pari. Ottelun maaliodotus onkin huippumatsiksi varsin korkea. Yli 2.5 maalia on selvästi yli 60% kohde, joten nyt puhutaan poikkeuksellisen hyvästä pelikohteesta Nopeampi.comin kärkikertoimella 1.74.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments