Veikkausvihje

Vuoden jalkapalloilullinen kohokohta, Copa America vuosimallia 2019, potkaistaan käyntiin varhain lauantaina Suomen aikaa. Kolmeviikkoisen futiskarnevaalin mielenkiintoisimmat pelikohteet löytyvät jälleen kerran suurimpien suosikkien takaa. Kolumbia vaikuttaa todella laadukkaalta ja tasapainoiselta nipulta, joka pääsee iskemään kisoihin hieman puskista. Mestaruus ei olisi mikään yllätys, joten otetaan voittajavetoon peleihin Kolumbia. Parhaan kertoimen 10.00 tarjoaa Legolas.

Ei vielä tiliä? Saat kauttamme myös 25€ talletusbonuksen, jonka voit käyttää vaikkapa kesän kuumimpaan urheilutapahtumaan, 2019 Copa Americaan! Klikkaa etu talteen alta.

Copa America pelataan tänä vuonna Brasiliassa. Brassit ovat turnauksen historiassa järjestäneet kisat moneen otteeseen, mutta edellisistä on jo aikaa tasan 30 vuotta. Tuolloin isäntämaa myös voitti turnauksen. Ei siis ihme, että kunnianpalautusta haetaan epätoivon vimmalla kotikisoissa nytkin.

Brasilia on yhdessä Argentiinan kanssa etukäteen turnauksen suurin suosikki. Brasilia ei ole tällä vuosikymmenellä voittanut Copassa ainuttakaan pudotuspeliottelua, mikä on melkoinen häpeätahra maan jalkapallon lähihistoriassa. Jälleen kerran jalkeilla on täysin mestaruuskaliiberin joukkue, mutta niin on ollut usein ennenkin. Paineet ovat valtavat heti turnauksen avauksesta lähtien.

Myös Argentiina ja Leo Messi ovat jälleen valokeilassa. Messin ensimmäistä turnausvoittoa odotellaan jälleen kerran pahinta peläten. Argentiinalla on kuitenkin melko nuori joukkue jalkeilla ja yhteistä historiaa ei vielä juuri ole. Me näemme myös Argentiinalla ison riskin epäonnistua näissä kisoissa.

Pelimielessä mielenkiintoisin mestarikandidaatti on Kolumbia. Joukkue on huippulaadukas, muttei kuitenkaan ihan samalla tavalla valokeilassa kuin turnauksen kaksi suurta. Toki joukkue on usein ennenkin ollut potentiaalinen menestyjä, mutta nyt kaikki palaset vaikuttaisivat olevan kohdallaan.

Kolumbian suurimpia tähtiä ovat kymppipaikan Jamés Rodríquez, maalivahti David Ospina, laituri Juan Cuadrado sekä kärki Radamel Falcao. Silti yksittäisten pelaajien nostaminen esiin on Kolumbian tapauksessa hieman kiusallista, sillä joukkue on nimenomaan joukkue. Paperilla joukkue on aivan kuumimpien maiden tasolla ehkä hyökkäystä lukuunottamatta.

Kolumbian suuri vahvuus on myös mainio tasapaino pelaamisessa. Viime vuonna ruoriin astunut Carlos Queiroz on tehnyt hienoa työtä joukkueen peräsimessä. Kolumbia ei näissäkään kisoissa ole se viihdyttävin hurlumhei-joukkue, mutta yksi tehokkaimmista se suurella todennäköisyydellä on.

Brassit ja Argentiina keräävät suurimmat rahat voittajavedossa. Paras pelivalinta on mielestämme kuitenkin Kolumbia, joka pääsee iskemään varjoista kivikovalla nipulla. Tasakerroin 10.00 on mahtava haku turnauksen voittajaa etsittäessä, kertoimen takana on tuore suosikkivälittäjä Legolas.


Comments