Veikkausvihje

Etelä-Afrikka ja Kiina iskevät yhteen naisten MM-jalkapallossa torstaina. Ottelu on jälleen kallellaan mielummin runsasmaaliseen suuntaan, joten 888sportin kärkikerroin 2.10 yli 2.5 maalille on hieno pelikohde.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Etelä-Afrikka ja Kiina kohtaavat naisten MM-futiksen päivän jälkimmäisessä ottelussa. Molemmat joukkueet hävisivät avausottelunsa. Etelä-Afrikka joutui tunnustamaan lopulta Espanjan paremmakseen 3-1, vaikka menikin ottelussa johtoon. Kiina puolestaan hävisi kivikovalle Saksalle vain 1-0, mikä oli lähtökohtiin nähten varsin hyvä tulos. Kiina onkin ottelun selvä suosikki, mutta tämä on markkinoillakin jo korostetun selvästi tiedossa.

Etelä-Afrikka on turnauksen köykäisimpiä joukkueita, muttei kuitenkaan mielestämme ihan niin heikko kuin mitä tunnutaan yleisesti arvelevan. Joukkueen puolustaminen on paikoin kaoottista, mutta toisaalta hyökkäys rullaa monin paikoin varsin mukavasti. Hyökkäyspeli pyörii pitkälti joukkueen supertähden, Kiinan Superliigassa pelaavan Thembi Kgatlanan kautta. Tämä on tottakai myös vastustajien tiedossa. Silti ainakin Kiinaa vastaan Afrikan viime vuoden pelaaja pystynee paikkoja luomaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.10
-
1.70
nordicbet logo
2.04
-
1.71

Kiina on jälleen kerran pienimuotoinen mysteeri. Joukkue on perinteisesti ollut kovin tiivis nippu, joka pelaa pitkälti puolustuspään kautta. Kuitenkin avausottelu Saksaa vastaan osoitti, että tällä kertaa kiinalaisilla on yllättävänkin vahva joukkue nimenomaan ylöspäin. Kun vastus nyt kevenee huomattavasti, uskomme Kiinan pääsevän hyödyntämään hyökkäyspelin vahvuuksia vielä selvästi paremmin.

Ottelu on jälleen kerran asetettu hieman turhan matalamaaliseksi. Avauspelien perusteella molemmilta löytyy hyökkäysuhkaa ja toisaalta ainakin Etelä-Afrikka on melkoinen pajatso puolustussuuntaan. Ottelun maaliodotus nousee väistämättä lähemmäs kolmea kuin kahta maalia, joten 888sportin kärkikerroin 2.10 yli 2.5 maalille nostetaan hyvällä halulla peleihin.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments