Veikkausvihje

Brasilia ja Bolivia avaavat vuoden odotetuimman futisturnauksen Copa American varhain lauantaina Suomen aikaa Sao Paulossa. Brasilia on jättimäinen suosikki, mutta historia on osoittanut että varsinkin kotikisojen massiiviset paineet ovat aikamoinen taakka. Avauspelissä jännitys on vielä hieman kovempi, joten haetaan pientä yllätystä Bolivian sinnittelyllä. Avauspuoliajan tasuri ja Brasilian lopullinen voitto maksaa Coolbetillä mukavasti panoksen takaisin 4.30-kertaisesti.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Valitse tervetulobonuksesi: “100% / 150€” tai “talleta 10€ / pelaa 50€”! Nappaa kisaedut talteen alta.

Isäntämaa Brasilia lähtee jälleen kerran Copa Americaan turnauksen suurimpana voittajasuosikkina. Viime vuodet eivät ole olleet kuitenkaan kohdelleet “Selecao:a” silkkihansikkain, eikä tälläkään kertaa mistään voi olla varma.

Edellisen kerran kun Brasilia pelasi kotimaassaan arvokisoja, Saksa murskasi isännät MM-kisojen välierässä tyrmäävästi 7-1. Viime kesän MM-futiksessa matka katkesi Belgian käsittelyssä puolivälierässä ja kolmessa edellisessä Copassa Brasilia ei ole voittanut ainuttakaan pudotuspeliottelua. Summa summarum; Brasilia on jälleen suosikki, mutta Copa jos mikä on yllätyksellinen turnaus.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.08
10.00
35.00
1.07
11.00
31.00
1.07
11.25
34.50

Isäntien kannalta ennen kisoja suurimmat otsikot ovat liittyneet supertähti Neymarin poisjääntiin. Me emme kuitenkaan olisi lainkaan varmoja, onko nilkkavammaisen pelurin sivussaolo lopulta lainkaan huono asia brasseille. Päävalmentaja Tite on luonut mainion pelitavan ilman Neymaria, eikä joukkueen taso juuri laske vaikka yksi kolmesta parhaasta pelaajasta onkin sivussa.

Piskuinen Bolivia kuuluu etukäteen turnauksen heikoimpiin maihin. Viime ottelut ovat menneet pääosin täysin vihkoon, mikä näkyy toki korostetusti myös Copan avausottelun kertoimissa. Bolivia menestyy lähinnä korkealla sijaitsevalla kotistadionillaan, vieraskentillä yllätykset ovat jääneet pääosin piippuun. Brasiliaa vastaan Bolivian taktiikka on selvä, bussi alas ja kädet ristiin. Tuskin se voittoon asti riittää, mutta kaiken osuessa kohdalleen vieraat saattavat kestää ensimmäisen jakson.

Me nostamme avausmatsiin pienen yllärihaun. Valtavien paineiden alla pelaavan Brasilian startti ei välttämättä tälläkään kertaa ole ruusuinen. Jossain kohdin vyöry todennäköisesti katkaisee Bolivian selkärangan, kenties rumastikin. Silti vaihtoehto jossa ensimmäisen jakson jälkeen ollaan tasoissa ja lopulta Brasilia voittaa on erittäin houkutteleva haku Coolbetin muhkealla kertoimella 4.30.


Comments