Veikkausvihje

IFK Mariehamn ja Ilves ratkovat Suomen Cupin voittajan lauantaina Maarianhaminassa. Ilves on laadukkaampi, terveempi ja meidän papereissamme myös hienoinen suosikki kapealla Wiklöf Holdingilla. Mobilebetin kova kerroin 2.75 vieraille mahtuu kepeästi lauantain peleihin.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoilee huippuluokan vedonlyöntiä korkeilla kertoimilla. Uusille asiakkaille on tarjolla myös markkinoiden parhaat bonukset, jopa 300€ asti. Klikkaa etusi talteen alta!

Jalkapallon Suomen Cup saa kliimaksinsa lauantaina Maarianhaminassa. MIFK nauttii näin kotiedusta, joskin pelillisesti joukkue on ollut jopa parempi matkapeleissään. Kapea kotikenttä sopiikin lähtökohtaisesti paremmin juuri Ilvekselle, jonka vahva keskikenttä tullee dominoimaan keskustaa läpi ottelun. Myös terveystilanne suosii vieraita, Jarkko Wiss pääsee leikkiin täysin terveelle ja levänneellä miehistöllä.

MIFK:lla on vielä pieniä kysymysmerkkejä kokoonpanonsa suhteen. Tärkeät Daniel Sjölund ja Tarik Hamza ovat kärsineet vammoista ja pelikunto ratkennee lopullisesti vasta aivan ottelun alla. Aapo Mäenpää puolestaan on jo ainakin lähes täydessä iskussa ja pelikuntoinen. Suoraviivaista futista pelaava MIFK on ollut viime ajat ihan mukavassa vedossa, mutta Ilves asettaa paljon keskimääräistä kovemman haasteen erityisesti keskikentän osalta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.80
2.90
2.70
2.80
2.85
2.70

Vieraiden tilanne on kokoonpanon suhteen täydellinen. Kun edellisestä ottelustakin on ollut ruhtinaallisesti aikaa valmistautua tähän matsiin, Ilves pääsee optimaalisista lähtökohdista kauden tähän asti isoimpaan otteluunsa. Ilves on ollut alkukauden kenties paras joukkue kotimaassa, joskin ongelmiakin on vielä ollut. Erityisesti hyökkääminen on ollut paikoin tuskaista, mutta betoninen puolustus paikkaa paljon. Kapealla kentällä myös hyökkääminen voi olla vieraille hieman normaalia helpompaa.

Meidän papereissamme Veikkausliigan sarjakärki Ilves on näistä lähtökohdista niukka suosikki mestariksi myös vieraskentällä. Maarianhaminan kapea kenttä pukee joukkueen vahvuuksia täydellisesti ja kokoonpanotkin suosivat. Nostetaan siis vihjeeksi tamperelaisten suora voitto Mobilebetin kovalla kertoimella 2.75.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments