Veikkausvihje

Venezuela ja Peru kohtaavat Copa American A-lohkon ottelussa lauantaina parhaaseen katseluaikaan. Peru on yllättäen saatu selvähköksi suosikiksi otteluun, mikä on hyvin kyseenalaista. Venezuela on viime vuosina nostanut selvästi tasoaan, eikä ole joukkueista huonompi. Matalan maaliodottaman otteluun paras pelivalinta onkin Venezuela +0 (varsinaisen peliajan tasurilla panos palautuu) Coolbetin huimalla kertoimella 2.20.

Ei vielä tiliä Coolbetilla? Kisakassa kuntoon bonuksilla! “100% / 150€” tai “talleta 10€ / pelaa 50€”! Nappaa etu talteen alta.

Venezuela ei ole suuren yleisön tietoisuudessa kovinkaan kummoinen futisjoukkue ja tämä näkyy varsin selvästi myös avausmatsin kertoimissa. Perustasoltaan Venezuela on kuitenkin ihan tasoissa Perun kanssa B-lohkossa ja täten turnauksen keskikastia. Mitään varsinaista tähtikatrasta Venezuelalla ei ole heittää kehiin, mutta peruslaadukasta tavaraa sitten senkin edestä.

Venezuelan valmistavat ottelut ovat sujuneet kaksijakoisesti. Kenraali oli kuitenkin vahva, kun USA kaatui 3-0. Venezuelan vahvin ase näyttääkin olevan hyökkääminen. Torinon erinomaisen keskikenttämiehen Tomas Rinconin johdolla keskusta tekee hyvin peliä ja piikissä joko Newcastlen Salomon Rondon tai MLS:ssä ihastuttanut Josef Martinez iskevät palloja sisään. Myös laidoilta löytyy taitoa ja nopeutta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
nordicbet logo
2.17
-
1.69
2.12
-
1.75

Peru puolestaan oli treenimatseissaan melko vaatimaton. Kolumbia pöllytti Limassa isäntiä 3-0 ja Costa Ricakin kaatui vain vaivoin. Peru lähti viime vuoden MM-kisoihin varsin mukavasta tilanteesta, mutta yhtäkkiä taivas on paljon tummempi.

Perulla ei paperilla ole mitään sen suurempia heikkouksia, mutta iskukyky tuntuu pysyvän kateissa. Peru on perinteisesti hallinnut näitä otteluita, mutta nyt joukkueet ovat menossa vahvasti eri suuntiin.

Parhaat pelivalinnat löytyvät Venezuelan puolelta. Peru ei tällä hetkellä vaikuta kykeneväiseltä iskemään Perun alakerran mahdollisiin puutteisiin, kun taas Venezuela porskuttaa lähihistoriansa suurimmassa voimaintunnossa. Avausottelu voi antaa suuntaa koko lohkolle, ainakin toisen jatkoonmenijän suhteen.

Me nostamme vihjeeksi Venezuelan varsinaisen peliajan voiton Coolbetin mahtavalla kertoimella 2.20.


Comments